donderdag 18 augustus 2016

Tafel rond teak

M eventueel met stoelen. Stoere lamp van metaal is ook te koop zie andere advertentie. Kom as zaterdag naar de showroom en zoek uw eigen boomstamtafel uit, bent u opzoek naar een.


Vind teak tafel rond op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Ronde teak tafel met klassieke poot 1of 140cm. Eetkamertafel Dengkleh (bladdikte cm).


Al onze tafels zijn gemaakt van massief teakhout , onze ronde tafels dus ook! De poot is demontabel van het bla hierdoor is deze ook eenvoudig te . Ronde , massief teakhouten tafel met eetstoelen. Een mooie tafel van jouw favoriete merk?


Robuuste teak ronde eettafel met stalen matrix onderstel. De klant heeft de eettafel stoer gecombineerd met hippe velvet stoffen stoelen. Massieve ronde teak eettafel met de diameter 1cm.


Geschikt voor 3-personen. Glad teak , geborsteld teak , dingklik of ronde tafel ! Klik hier voor meer modellen. Seasons Outdoor - Forio - salon tafel rond Ø105cm in teak hout met deelbaar tafelblad en structure in aluminium licht grijs.


Eettafels bij woonenstyling. De Jim tafels zijn stoere teak houten tafels gemaakt van reclaimed teak. Dat zorgt voor een stoere look en feel.


De oneffenheden in het hout zijn kenmerkend . Volledige collectie HK living, . Tafel , rond model (1cm. middellijn) of rechthoekig (1x cm). Ronde HK-Living tafel van reclaimed teak hout. Leuk om te combineren in een Scandinavisch interieur! Rond deze zeer stabiele Dolphin tafel kunt u tot stoelen plaatsen. Stoere industriele teak tafel Noma gemaakt van oud hout, leverbaar in diverse maten direct uit voorraad.


Zebra Florence Tafel Rond. Een bistro-sfeer gecreëerd door de expliciete vormgeving en het . Bekijk onze nieuwe website hier. Troedoor heeft een zeer groot assortiment teakhouten tafels , teak eettafels, bartafels van teakhout ,. Kies de kenmerken van het artikel waarover u informatie wilt. Indien u kenmerken hebt gekozen, is het mogelijk dat het artikel niet bestaat met deze kenmerken. Het product is gemaakt van gerecycled teakhout wat zorgt voor zijn vintage uitstraling.


U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gezellige ronde tafel , een vierkante tafel , een rechthoekige tafel voor een groter gezelschap of een teak salontafel. De tafel heeft een blokpoot. Ronde tafel van oud teak hout, doorsnede van 150cm. Uiteraard is de tafel in andere afmetingen te verkrijgen.


Prachtige ovale teakhouten eettafel. Dankzij de ronde vorm springt de opvallende kruispoot extra op. Dit is een echte blikvanger in elk interieur. Onze vernieuwde website is online! De Nottingham teak tafel rond is een tafel die al jaren een vaste waarde is in onze collectie.


Gemaakt van A-klasse teakhout is deze tafel uitermate geschikt voor . Borek Tarifa tafel rond 130cm. Gratis verzending en persoonlijke service. Zeer mooie Exotan Monte tafel rond Ø130cm - teak. Design tuinmeubelen van Dacks!


Unieke handgemaakte boomstamtafels. Hoge kwaliteit hout en afwerking, op maat gemaakt. Zuil-resin-diverse-maten- . De Sumatra tafel heeft een gladde afwerking en is voorzien van een tijdloze bolpoot. Reclaimed teakhout is een speciale selectie van gecertificeerd teak wat. Aan een ronde tafel eten geeft een bijzonder gevoel.


Teak -bijzet- tafel - rond -1. Dit geeft een heerlijke woonsfeer en tegelijkertijd een moderne uitstraling. Het merk Seasons Outdoor staat bekend om haar hoge kwaliteits normen.


Deze tafel is gemaakt van . De Venice tafels hebben als kenmerk dat het een aluminium onderstel is, voorzien van een teakhouten blad. Dit blad is reeds behandeld en voorzien van een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts