donderdag 11 augustus 2016

Salontafel mat zwart

Deze scrapwood koffietafel heeft een zwarte metalen rand en onderstel. De kleuren van het tafelblad zijn bij elke tafel uniek. Stalen onderstel A model poot 10x10cm koker - zwart gepoedercoat Aanbieding. Maak je keuze uit allerlei designs en maak met een tafelblad een tafel op. KLIMPEN tafelpoot met opberger, lichtgrijs grijs.


OLOV poot verstelbaar, zwart. Bent u op zoek naar een houten tafel met stalen frame? Houtkwadraat maakt uw stalen frame tafel op maat. X en Y frames, ijzeren onderstellen.


Stalen Tafelpoot V-poot – zwarte IndustriĆ«le Look. Verstelbaar Onderstel Berlijn Zwart – 2cm. Prachtige ronde design salontafel van OX Denmarq met een groen marmeren tafelblad en een zwart metalen onderstel. De combinatie van een zwart onderstel.


De kleur zwart in huis is helemaal de trend voor het komende najaar en winter. De eettafel Army heeft een zwart metalen onderstel met een FSC gecertificeerd . Tafel gemaakt van boomstamschijf en epoxy en stalen onderstel. Blad van lichtgewicht beton en het onderstel van zwart staal.


Eettafel naar wens samen te stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts