dinsdag 16 augustus 2016

Paalhouder 120x120

Paalhouder met vlakke voet 12. Eenvoudig online bestellen. Paalpunt en paalhouder op plaat kopen voor oa.


Door middel van enkele bouten bevestigd u deze paalhouder op . Om vierkante palen te monteren op beton. Grijs verzinkte paalhouder met punt. Geschikt voor alle palen met kopmaat 1x 1mm.


Bestel ze nu via de Tuinhoutcentrale. Afmeting toebehoren, 120x1mm . Betaalbaar met ecocheques, Neen. Vind paalhouders op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Gegalvaniseerde paalhouder met punt is beschikbaar in diverse maten.


Beschikbaar in de maten: 71x71. De paalhouders zonder punt worden in beton gestort. Alle paalhouders of puntpaalhouders hebben een 4-punts spies voor extra stabiliteit, zijn gemaakt van . Er zijn paalhouders te krijgen waar de palen in komen te staan en tevens zijn er. Met paalhouders met plaat kunnen palen worden geplaatst op ondergronden van beton of steen. Deze paalhouder van Solid is geschikt voor het plaatsen van houten palen in de grond.


Tuinpalen zijn nodig om bijvoorbeeld tuinschermen met elkaar te verbinden. Bekijk alle verschillende soorten tuinpalen op praxis. Klik op de foto voor een uitvergroting. Dragers en steunen voor houtconstructie en speeltoestellen. Het bestellen van verschillende merken is niet mogelijk.


Korte paalhouder 71x71x3mm verzinkt. Ruime keuze aan producten ▻ Voordelig huismerk ▻ Scherpe prijzen. Dit product is niet meer op voorraad. Materiaal: Verzinkt metaal.


Voordeel metalen paalhouder op plaat - Ideaal om palen van een schutting, prieel of veranda . Vraag vrijblijvend een offerte aan. Herkomst: Noord- en Midden-Europa. Met deze speciaal ontwikkelde paalhouder kunt u op onze S-serie uw palen snel en exact plaatsen.


Filter hier op producteigenschappen Showing all. Westwood - H-Anker - Vuurverzinkt - 120x1mm. Schuif de composiet paal over de paalhouder en schuif. PPJBT1Pergolavoet vierkant 1x 1mm.


Hoekverbinding Recht, Rond 120x1mm Zwaar. Wordt in de grond geplaatst met een paalhouder. ArtikelnaaDouglas balken 120x120. Prijs: € Aantal incl. Lariks palen 1x 1mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts