dinsdag 26 januari 2016

Toiletverhoger met armleuningen

Ruime keuze in toiletverhogers. Bekijk snel het assortiment online. Hi Loo toiletverhoger vast met armleuning , Verhoogt cm. Door gebruik te maken van deze toiletverhoger wordt het gaan zitten en staan vergemakkelijkt.


De toiletverhoger heeft onafhankelijk opklapbare armsteunen en . Met toiletverhoger Sophie verhoogt u uw toilet, waardoor u makkelijker kunt gaan zitten en opstaan. De armleuningen zorgen voor extra steun en comfort. Eenvoudig te installeren toilet verhoger.


Duurzaam en lichtgewicht gegoten kunstof. Uw toilet eenvoudig verhogen, met deksel en armleuningen. De onderstaande toiletverhoger met armleuningen is geschikt voor bijna alle doeleinden en is relatief goedkoop (nu voor € 795). Beide toiletverhogers passen op de meeste standaard toiletten en zijn beide zeer. Met een toiletverhoger kunt u makkelijk gebruik maken van de wc als de toiletbril voor u te laag is en het door uw knieĆ«n gaan erg lastig is.


Als een standaard toilet voor u te laag is kan een toiletverhoger voor u het juiste hulpmiddel zijn. De Handicare toiletverhoger met armleuningen en deksel verhoogt de zitting met 85. Bovendien heeft de toiletverhoger ook openingen voor en achter wat het . De afneembare armsteunen zijn bekleed met zacht materiaal dat tevens een goede. Boven de € 5- geen verzendkosten en snel in huis. Verhoging instelbaar op 5cm, 15cm of 15cm.


Voor makkelijker gaan zitten en . Snel uit voorraad geleverd √ Beste prijs √ OngeĆ«venaarde . Koop of Verkoop toiletverhoger op Marktplaats. De verhoogde wc-bril met armleuningen is een eenvoudige en ongecompliceerde manier om . TSE toiletverhoger met deksel In hoogte verstelbaar: Klassieke toiletverhoger met verstelbare zithoogte. Met opklapbare armleuningen. Een topper in onze collectie is de toiletverhoger met armsteunen in hoogte verstelbaar.


De vaste Hi-Loo toiletverhoger met armsteunen is de ideale oplossing voor veilig toiletgebruik. De Hi-Loo wordt bevestigd op de plaats van de normale toiletbril. Met deze toiletverhoger zit u veilig en kunt u makkelijk opstaan.


U kunt eenvoudig betalen via uw eigen bank in een beveiligde omgeving. Deze toiletverhoger met armsteunen plaatst u snel en eenvoudig op uw toiletpot. Gebruikt: toiletverhoger van armleuningen amper gebruikt.


Heb je nog iets meer steun nodig om veilig van het toilet gebruik te kunnen maken, dan is er ook een toiletverhoger met armleuningen. Toilet) - Te koop in Maaseik Opoeteren. Vastgeschroefde toiletverhoger. In drie verschillende zithoogtes leverbaar: mm,.


Opklapbare, ergonomische armsteunen voor extra. De hoogte is verstelbaar in standen. Tip van ergotherapeut Marijke: met de toiletverhoger met opklapbare armleuningen Sophie kan je makkelijker van het toilet afkomen. Zelfstandig toiletgebruik is een van de belangrijke activiteiten die van invloed zijn op de waardigheid.


Kleine hulpmiddelen zoals een toiletverhoger en een . Aquatec 9toiletverhoger met armleuningen wit kopen? Opzet toiletverhoger zonder klemschroeven. Een toiletverhoger wordt zeer veel gebruikt in de thuiszorg zodat je vlotter. Deskundig advies en snelle levering.


Etac Hi-Loo vastgemonteerd toiletverhoger. Wij leveren ook een toiletverhoger met armleuningen. Wanneer u geen steun nodig heeft tijdens het opstaan van een toilet dan heeft u in principe geen armleuningen op de verhoger nodig.


Deze vaste toiletverhoger is roestvrij en eenvoudig te reinigen, past op alle standaard toiletten en is voorzien van draaibare en afneembare armsteunen. Zeer hoogwaardig materiaal . Verkrijgbaar met en zonder armleuningen , los of vast gemonteerd. Zonder boren of schroeven, . Bestel nu snel bij Puntzorg √ Snelle levering √ Scherp geprijsd.


Stevige toiletverhoger met armleggers, de toiletverhoger is. Moeite met opstaan van het toilet? Op zoek naar toiletverhogers in diverse maten ? Tevens zijn de armleuningen opklapbaar en afneembaar.


Comfort toiletverhoger met zitting en deksel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts