zondag 24 januari 2016

Oude franse eiken tafel

Te koop: antieke eiken franse boeren tafel met grote laden onder het blad. Prachtige oude franse kloostertafel met mooie details en een . Code: C0Gemaakt van zonverbrand oud eiken. Kan in eigen werkplaats naar wens op maat en met elke afwerking gemaakt worden.


Robuuste tafels - Oud eiken tafel Moskou Rustieke Tafel , Boerderijtafel , Bruin Huis, Boerderij. Ontdek ideeën over Eettafel.

Zeer grote collectie antieke tafels. Bekijk Ook Mijn Andere Advertenties VERLAAGDE PRIJS ! Is volledig in BLANK eiken hout en tafel is onbeh… € 1900. Op onze website stellen wij U een unieke collectie antiquiteiten en interieurartikelen voor. U kan ook bij ons terecht voor het creeren van uw tafels en kasten op . Antieke eiken hangoortafel.


Wij hebben het grootste aanbod aan antieke eettafels, salontafels en bijzettafels! Deze pin is ontdekt door Ellen Vande Ginste.

Denk dan eens aan een massief oud eiken eettafel , ze zijn razend populair. Wij maken op maat gemaakte tafels van oude eik op een metalen frame. Vanuit mijn eigen ervaring om een tafel op maat te vinden, vond ik het belangrijk om. Een blikvanger in uw interieur! Hout: zonverbrand oud eikenhout.


Doordat het eikenhout tientallen jaren . Archief van verkocht antiek klik hier voor alle beschikbare items Robuste lange tafel met ronde korte kanten. Stoere tafel met een massief eikenhouten bla het. Tafels zijn onze specialiteit, met name de landelijke tafels of boerentafels ,. Eikenhout (gerookt) in terpentijn bijenwas. Niet van een klassiek antieke tafel te . Bent u op zoek naar een antieke eettafel ? Alle oude antieke bouwmaterialen die u bij ons vindt zijn onder meer.


Deze planken hebben door weer en wind en laden en lossen deze . Een oud eiken tafel is een meubel met stijl die rust creëert in uw woonkamer. De tafel , van massief hout gemaakt, geeft een landelijke tint aan uw inrichting. Frans oud eiken op maat gemaakt.


Chippendale stijl met extra.

Deze tafelbladen zijn gemaakt van gestoomd oud eiken. De bladen gaan in een grote ketel waar ze gedroogd. Oude Engelse uittrektafel ca. Kies uit wagondelen licht of donker geschaafd en maak je tafel uniek. Bestel houten tafels , kasten, keukens en complete interieurs op maat, gemaakt in.


Van gebakken eikenhout en boomstamhout maken zij in eigen werkplaats . Vind uw antieke meubels bij meubelmaker Gerard Keune, waaronder antieke kasten, tafels , stoelen en decoratie. Ook inkoop van antieke meubels. De eiken spoorplanken zijn goed te verwerken tot een eiken eettafel , een . Ik ga een tafelblad maken van oude geschaafde frans eiken wagondelen van mm dik. Robuuste industriele tafels , industriele eettafels en salontafels op maat. We beschikken over een grote sortering oud eiken en grenen wagondelen in verschillende diktes en.


Tevens maken we bladen en tafels van rustiek frans eiken. Er worden immers verschillende soorten eiken gebruikt. RestyleXL gelooft in het hergebruik van oud hout en maakt er prachtige keukens,. Eiken tafels zijn er in vele soorten. Fraaie en robuuste antieke kloostertafel staande op vierkante poten met afgeschuinde hoeken.


Een stoere en robuuste eettafel heeft vaak nog authentieke, karakteristieke. Het oude antieke eiken is terug gedroogd tot à , dus huiskamervriendelijk. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben teakhouten tafels , brocante tafels , landelijke tafels en oude tafels.


Deze hebben wij in de vorm van eettafels,. Bijvoorbeeld staal en kunsthars en verwerkt hij oude bouwmaterialen om deze een nieuw leven te geven in een heel nieuwe toepassing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts