woensdag 20 januari 2016

Eikenhouten tafel met rvs poten

Design eettafel houten blad en RVS poten. Massief gebleekt eiken eettafel rvs poten. Exclusieve houtsoorten met RVS. Een zware eikenhouten tafel op maat met een rvs onderstel natuurlijk! Als je je tafel wil laten stralen dan zit je met RVS poten , oftewel een roestvrij stalen . De tafel is verkrijgbaar in meerdere lengtes, dieptes en diktes.


Een eiken tafel met rvs poten laat u bij natuurlijktafelen geheel op maat maken. Een rvs poot geeft uw eiken tafel een mooie moderne uitstraling. In onze winkel kun je een tafel helemaal zelf samenstellen Wil je RVS poten of houten poten , misschien een ander blad of heb je liever een hoge bartafel , alles. Dan is de eettafel Saskia van eikenhout iets voor jou! Maar je kunt de tafel ook puur houden door er bijpassende houten banken met stoere . Deze robuuste handgemaakte tafels zijn van massief eikenhout (50mm dik), in combinatie met zware geslepen RVS poten (200x50mm).


Bovenstaande tafel is verkrijgbaar via fabriekmeubels. Moderne eetkamertafel op maat in eiken , noten of kersenhout met rvs of houten poten , ovaal, ron vierkant of rechthoekig. Essenhouten tafel met RVS poten. Deze tafel is geheel uit samenwerking met de opdrachtgever ontstaan. Onze opdrachtgever heeft het idee voor het blad . Leverbaar in diverse afmetingen.


Ook hoog voor bartafel en ook vierkant leverbaar. Eiken boomstamtafel - rvs onderstel V- poot. Aan de zijkant van de tafel zit u nog de charme . Iedere tafel is verkrijgbaar in ieder kleur en afwerking. D Model of Eetkamertafel , blad air 90x2en GRVS poot.


Wij maken luxe en exclusieve tafels op maat tegen een goede prijs. WOOOD VASCO TAFEL EIKEN 120X1RVS POTEN. Onderstel vierkant rvs middenpoot , blad berken multiplex incl.


Tafelblad , stuks op voorraad! Op zoek naar een geschikte tafel? Dit rvs tafelonderstel is zo ontworpen dat het houten tafelblad vrij boven de rvs poten zweeft. Dit geeft een ruimtelijk aanzicht. Het rvs frame is leverbaar in vele . Deze eiken houten tafel is door middel van aan een kant de poten op te tillen en naar je toe te trekken te verlengen met een extra blad.


Bestel en ontdek het gemak van Stoertafelen. Zelf samenstellen en ruime keuze. Stoere eiken balken tafel Carpentras gemaakt van unieke rustiek eiken balken. Altijd de laagste prijsgarantie.


Uittrekbare tafel van christusdoornhout, rond 14 uitgetrokken 2cm. Tuintafel met robinia bla . GD-design ruimt op met hoge kortingen! Zo ook met rvs , waardoor de kwaliteit nog beter blijft gewaarborgd.


Ook steken een omlijsting van rvs of poten van rvs de tafel in een strakker en moderner jasje. Boomstamtafels worden met houten , stalen of RVS poten geleverd. Wij werken bij stalen onderstellen ook veel met poedercoatings. Een houten tafel gemaakt van een boomstam, maar bij een boomstamtafel kun.


Met rechte houten poten , RVS poten of metalen poten krijgt je boomstamtafel. Eikenhouten eettafel Lourdes XX- poot RVS is een pronkstuk in iedere ruimte! Gemaakt van jatoba hout Gemaakt van eikenhout Eiken salontafel op maat gemaakt.


Eiken tafel met RVS poten Eiken tafels op maat gemaakt. Ronde tafels , ovale tafels , boomstamtafels , rechthoekige tafels , tafels met onderstellen, dubbele x poot onderstel, rvs onderstel houten onderstel etc. Hoe groot moet mijn eettafel zijn? Verkrijgbaar in diverse maten.


Het massieve eikenhout geeft de tafel veel karakter. Eettafel bjarte blank eiken - . De poten zijn verkrijgbaar in hout of zoals deze eettafel in rvs. Kies uw afmeting voor meer informatie. Prachtige massief eikenhouten eettafel met RVS poten model Boxx. Unieke eiken houten eettafel in elke maat gemaakt, u bepaald zelf de.


In andere gevallen is een combinatie van eikenhout met RVS poten of . In een paar stappen uw eetkamertafel samengesteld. De houten poten zijn leverbaar in alle kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts