maandag 21 januari 2019

Strakke witte kast

Deze strakke kast is erg populair in onze collectie. We ontwerpen graag strakke en simpele kasten en daar is dit wederom het bewijs van! Een witte kast in een hoogglans afwerking staat geweldig in een Scandinavisch interieur.


Houd je het liever iets stoerder? Kies dan voor een grijze kast voor . Neem eens een kijkje in onze webshop. Kledingkast esino met robuuste uitstraling! Strakke moderne kasten in iedere maat en kleur. Boekenkasten, tv-dressoirs en winkelkasten, ook op maat leverbaar.


Vakkenkasten, dressoirs, eiken, mdf. Kasten hebben wij in alle soorten en maten. Voor iedere ruimte beschikken wij over een kast. TV-dressoir Lynn - witte eikenkleur - 52x170xcm. Design wandkasten en opbergkasten in het wit en hoogglans, zowel retro als modern.


Wandkasten gebruik je vaak in de woonkamer: voor de eetkamer is de. Witte spiegelkast , nieuw. We hebben deze niet kunnen gebruiken omdat we het in een zeer dun gyproc mu… € 400. Wit vurenhout wordt het een trendy blikvanger in je woonkamer of slaapkamer.


Dankzij het strakke , simpele ontwerp en de verschillende formaten is het een flexibele. KALLAX open kast met lades, wit gelazuurd eikeneffect . Door de ruime vakken biedt de kast veel opbergplaats. Moderne en strakke kledingkast van steigerhout.


De tijd van grijze hoekbanken en strakke witte kasten is voorbij. Op de grootste meubelbeurs ter werel Salone del Mobile in Milaan, werd . Wanneer u op zoek bent naar een kast , bent u bij Sanders aan het goede. De brede, strakke stijlen geven de kast een kubistisch en modern karakter. De met de hand geschilderd witte kleur accentueert dat nog eens.


Ladekast Naia lades - hoogglans wit - 70x156xcm. Tussen alle witte fronten zit een eikenhout kubus. Deze kubus onderbreekt mooi het strakke witte vlak waardoor er een speels lijnenspel ontstaan.


Elke laatste zondag van de maand koopzondag geopend van 12. Kast wit grijs strak design greeploos dikke . We kunnen de indeling natuurlijk naar jou wens maken. Herkomst: Duitsland hoogte . Deze kast heeft een grote openslaande paneeldeur en is strak handgeschilderd - niet gerold of gespoten!


De kasten zijn strak en simpel qua belijning, waardoor ze in ieder interieur passen. Maak jouw eigen etalage met een witte , houten vitrinekast . Zoekt u inspiratie voor kasten in de woonkamer? U ziet hier voorbeelden van boekenkasten , inbouwkasten , wandkasten ,. Voor een gezin in Naarden heeft De Interieur Klusser deze open kast gemaakt. De combinatie van de stoere eiken planken in de strakke witte omlijsting maakt dat deze kast.


Leveren en monteren strak wit gespoten badmeubel met spiegelkast. String Legplank Wit , set van 3. Een zwevend meubel zorgt voor een strak design maar is daarentegen wel lastiger te verplaatsen mocht u de . De moderne, zwarte grepen geven een mooi contrast met de strakke , witte deuren. Landelijke witte keuken met een massief hardstenen werkblad. Onze kasten bestelt u makkelijk en snel online of bezoek onze winkel.


Vitrine Cabinet Romy , wit met vergrijsd houten blad. In opbergkasten bergt u spullen stijlvol en uit het zicht op! In onze collectie vindt u kasten volop opbergmogelijkheden in diverse afmetingen, . Een spiegelwand of mat zwarte deur? Of juist een landelijke, massief houten kast ? Kastenreus heeft een ruim aanbod van buffetkasten in verschillende . Denk hierbij aan moderne banken met een lage rugleuning en strakke belijningen, tafels en kasten met hoogglans afwerkingen in zwart, wit of fel rood.


Nog steeds onze meest gebruikte kleur voor plantenbakken: strak wit. Dit project geeft aan dat eenvoudig ook weer heel modern kan zijn. Kast Connect wit deurs locker met laden.


WOOOD 3-deurs kast Lock wit 195x140xcm. Deze landelijke witte kast heeft niet alleen een gezellige uistraling, door zijn strakke afwerking past deze buffetkast ook prima in een moderne inrichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts