maandag 14 januari 2019

Elegante eettafel

Design tafel met bijzondere ronde – ovale vorm De Paris is een prachtige, moderne en elegante ovale tafel. De combinatie van de eikentafelblad in combinatie . Is een zeer elegante praktische salontafel, wendbaar als een vliegend tapijt. Ook de Klaas tafel is uitgebreid met een salontafel in dezelfde. Elegante eettafel - Nora - donkere eiken look.


Zoals het een stijlvolle Italiaanse dame betaamt, heeft deze eettafel unieke kenmerken. Het schitterend afgewerkte blad dat naadloos in het slanke onderstel valt . Houten tafel , uitrekbaar langs beide kanten, tot 2m. Is dus goed voor vier of meer . Verkeert in goede staat, maar de poot is wel gelijmd (zie foto).


Deze tafel is praktisch als kleine eettafel die op enkele tellen omgevormd wordt tot. Elisse-tafelduo een elegante en aparte uitstraling. De tafel heeft een rustiek blad van blank eiken met witte luchtige poten. Tafelblad met matglanzende laklaag en elegante poten van beukenhout. Gratis bezorging en retourneren.


Omschrijving: Hoogte: cm. Eetkamertafel Westport is een elegante basis voor de eeth. Een ronde eettafel met vier poten in het midden van de tafel vult de.


De slanke en elegante poten geven deze tafel een elegante uitstraling. Het onderstel van Giano is robuust met een gebroken. De ovale tafel Ovalita, met een tafelblad in gehard glas en elegante vormen, biedt comfortabel plaats aan personen.


Eettafel Boho is gemaakt van mixed hardhout en heeft een. Een glazen tafel is een bijzonder elegant meubelstuk. Het gevoel van ruimte maakt dat een vertrek groter lijkt door de lichtreflectie. De Smith tafel familie kenmerkt zich door haar elegantie, subtiliteit en flexibiliteit.


Voor iedereen die op zoek is naar een high class elegante tafel is de HUDSON de juiste keuze. Kare Design Mikado Ronde elegante eettafel Afmetingen: Breedte: 120cm, Diepte: 120cm, Hoogte: 76cm. Een tafel met een rank onderstel, een bank op pootjes, een minimalistisch vormgegeven . Een eettafel heeft helemaal niet veel poespas nodig om een statement te maken in je interieur. Wij vinden het eenvoudige ontwerp van de . Met de Tafelbladen kan je een tafel samenstellen die perfect past bij je behoeften en je stijl. Alles is mogelijk, van een elegante eettafel of een bureau met lades . Niet zo gek natuurlijk dat de tafel bij erg veel mensen geliefd is!


De Joli Elyps is een elegante eettafel voor binnen- en buitenshuis. Zoek de design eettafel die bij jou en je gezin past. We hebben een grote selectie ronde en vierkante tafels, allemaals verkrijgbaar in verschillende maten. Met de afwerking van matte lak heeft de tafel een authentieke uitstraling. Deze elegante eettafel misstaat in geen enkele woonkamer of vergaderruimte!


De Ruig is een prachtige rustieke eiken eettafel die binnen elke ruimte de nodige. De woonwinkel die je tafel en kast ook op maat maakt! De Milaan is een prachtige design bank en staat op elegante zwarte pootjes. Eikenhouten tafel van het Nederlandse merk Nouvion.


De massief houten tafel heeft een metalen onderstel, maar is ook leverbaar met diverse onderstellen. Boomstamtafel Victor is een elegante eettafel en een zware blikvanger in huis! Brno is een stoel die verder gaat dan modern en elegant.


Het is een klassieker die voor altijd zal worden gewaardeerd en zal worden gezien als tijdloos en mooi. Met deze elegant tafel met metalen structuur haal je een tijdloos meubel in huis. Kies uit een van de vele beschikbare uitvoeringen. Echter deze teakhouten dinnertable is een beauty en . De elegante T-Table met uitgepuurde verhoudingen en elegante materialen, doet wegdromen van een glamoureus dolcevitabestaan.


De HOUE Beam tuintafel is een ruime eettafel die uw tuin naar een nieuw niveau tilt. Een strak en slank ontwerp, net iets anders dan de meeste tuintafels. Met deze industriële eettafel haalt u de woontrend van nu én komende jaren in huis. De Scandinavian Marq is een elegante eettafel met een extra dun blad en . Je werkt aan tafel , de kinderen maken er hun huiswerk.


Op zoek naar een stralend middelpunt? Laat je inspireren door onze collectie marmeren eettafels. Myaki is een elegante eettafel. Het tafelblad is gemaakt van vijf lagen opgedikt bamboe.


Het blad is rondom gebrand waardoor de tafel een warme en. Daarnaast is de eettafel ook mooi te combineren met de Loft sidetable, vierkante of rechthoekige. De collectie is comfortabel en tegelijkertijd modern en elegant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts