maandag 1 oktober 2018

Steigerhout vierkante tafel

Een mooie vierkante tafel van steigerhout , gemaakt van steigerhout planken en op maat voor je gemaakt. We leveren door heel Europa. De tafel is in diverse afmetingen verkrijgbaar. Al onze meubelen worden GRATIS Geschuurd.


Deze tafel is gemaakt van oud steigerhout. Steigerhouten vierkanten tafel. Wil jij zelf een houten tafel maken voor in de tuin of dakterras of voor in de woonkamer? Deze stoere eettafel is gemaakt van steigerhout met een houten balken frame.


Tafel steigerhout Er zijn producten. We kunnen de tafel ook uitvoeren in nieuw steigerhout. Naast steigerhout eettafel . Wilt u een vierkante tafel of een andere maat? Supermooie extra grote eettafel gemaakt van gebruikt steigerhout.


Bent u op zoek naar een echte blikvanger in uw tuin of zoekt u een nieuwe steigerhouten tafel voor binnen? Dan bent u bij ons aan het . Deze eettafel kunnen we in veel maten maken, staat uw maat er niet tussen, neemt u dan kontakt met ons op. Mooie vierkante tafel van steigerhout. Ook leuk in combinatie met een steigerhouten bankje!


Optische bladdikte 6cmVolledig handgemaakt. Koop je favoriete salontafel online. Studiofrisseblik - vierkante eettafel steigerhout. Een aparte model deze steigerhout tafel met kolom en een stabiele . Deze steigerhouten kolomtafel is ook in alle maten beschikbaar, en het model is. Moderne steigerhouten vierkante tafel.


De (eet)tafel op de foto is gemaakt van oud steigerhout voor de “natuurlijke” look. Deze prachtige robuuste steigerhouten tafel van hoge kwaliteit zal elke ruimte een extra stoere uitstraling geven. Door de slanke poten en het ruime . Stel jouw unieke tafel samen!


De kindertafeltjes horen in de lijn van de dierenstoeltjes. Afmeting ronde tafel: Hoogte van cm. Prachtige beelden van schapen. In vele afmetingen verkijgbaar.


Van levensgrote schapen tot aan kleinere modellen. Kunnen zowel als tuinbeeld buiten worden . Bij een steigerhouten tafel kan je allerlei kanten op. Je kan opteren voor een vierkante tafel , maar je kan ook de voorkeur geven aan een ronde tafel. Eettafel 90×Zwdg Eettafel Loft 90×Houtsoort . Sorteer op populariteit, Sorteer op. Een steigerhouten tafel als eettafel?


Wij maken al onze meubelen volledig op maat . Volledig ecologisch gemaakt, onbehandeld en in gebruikt steigerhout ! Vierkant tafel van steigerhout. Stijlvol en goed voor het milieu! Binnenafwerking (extra fijn geschuurd)! Kies hieronder de gewenste maat en opties, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten behandelingen. Neem contact op voor meer informatie.


Voorbeeld af140x140x€475. Verkrijgbaar met matrix of symmetrische poot. Ruime tuintafel van steigerhout geschikt voor het hele gezin. Het kan allemaal met de vierkante tuintafel van RubenWood.


Eindelijk nog eens een vierkante tafel. X metalen poot zwart en vergrijsd nieuw steigerhouten bovenblad. Deze mooie vierkante tafel valt op door het toffe onderstel. Het blad is gemaakt van steigerhout , het onderstel van hout wat we in een mooie antraciet kleur . Hèt adres in België en NED voor industriële tafels en Scandinavische meubels van steigerhout , eikenhout en andere houtsoorten.


Eiken salontafel Tanja set vierkant zwart metaal. Salontafel Brigitte nieuw steigerhout vierkant. Zeer strakke vierkante steigerhouten tafel met blokpoten.


Aan de basis van dit model stond onze tafel Ragnar. Het bankje Ragnar past hier dan ook perfect bij,. De vierkante tafels staan op poten, zo zit elke persoon recht boven een poot en komt er . Boomstamblad tafel met stoere ijzeren dubbele X poot Het vierkante tafelblad is . Wens je een tafel met blokpoten, L-poten, gekruist onderstel of metalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts