maandag 15 oktober 2018

Bijzettafel met koperen blad

Het handige aan deze koper. Deze sierlijke bijzettafel van bhp is een ideaal designdetail voor in je woonkamer of kantoor! Deze bijzettafel is niet alleen decoratief, maar ook heel praktisch . Maat : 66cm hoog x 59cm diameter. Onbekende ontwerper - Art deco bijzettafel of rokerstafel met koperen blad en egyptische voorstelling. Een glazen bijzettafel , houten bijzettafel of meerdere bijzettafeltjes online bestellen?


Het metalen tafeltje heeft een mooi rond blad met een opstaande rand. De poot is van roestvrij staal in een koperen kleur. De Cupid bijzettafel van Zuiver is er één om verliefd op te worden. Dankzij de lichtgewicht constructie is de tafel makkelijk te verplaatsen. Prachtig verlijmd tafelblad met mooie nerven, samen met het koperen frame maakt het deze bijzettafel tot een echte eye-catcher.


Deze trendy bijzettafel Harlem van COCO maison mag gezien worden. Opvallend is het koperen blad met opstaande rand dat rust op een mooi houten . Limit bijzettafel van LaForma is een bijzettafel met een koperen frame en marmeren blad. De combinatie van deze twee materialen maakt deze bijzettafel uniek. Lage bijzettafel zwart met een koper blad.


Deze Marokkaanse tafels zijn handgemaakt en fairtrade. Bijzettafels zijn overal inzetbaar. Zet er eentje naast je bank of gebruik er meerdere om je salontafel te vervangen. Prachtig voor een vaas met bloemen, handig voor de lectuur of een dienblad vol hapjes: de bijzettafel is onmisbaar!


Bekijk en kies jouw favo bijzettafel ! Deze prachtige, met koperen afgewerkte salontafel heeft een eigentijdse, elegante uitstraling en is een uitstekende toevoeging aan uw interieur. Deze cupid tafel van Zuiver is er één om verliefd op te worden. Homemeubilairtafelsbijzettafels bijzettafeltje met koperen blad. Door de combinatie van het koperen frame met het marmeren tafelblad heeft dit tafeltje een stijlvolle uitstraling.


Moderne trendy bijzettafel voorzien van 5mm zwart glas en koperen frame. Een hippe bijzettafel gemaakt van een dienblad en koperen buizenframe. En dat maak jij helemaal zelf dankzij deze stap-voor-stap uitleg van Fleur.


Deze variant heeft een zwart stalen onderstel en een koperen tafelblad. VERKOCHT Deze elegante, prachtig vormgegeven houten bijzettafel uit de jaren twintig van de vorige eeuw, is bijna honderd jaar oud. De bijzettafel Harlem is een aanwinst voor je interieur. Het koperen blad is een blikvanger.


Samen met het houten onderstel zorgt dit voor een retro look. Het tafelblad heeft een diameter van 40 . Arco Outlet - Tablet bijzettafel 50x- naturel blad € 260. Frame van staal, geen probleem ik lever wel meer staalwerk aan meubels. Ik kan hier nu het hele blad.


Products tagged with koperen metalen bijzettafel met tafelblad van MDF. Kies een kleur die past bij de rest van het interieur, en een onderstel in stijl: warm koper , blank hout of stoer metaal, bijvoorbeeld. Houten bijzettafel (19ᵉ eeuw) Eiken 4-poots Willem III met gestoffeerd blad en. Mijn (nieuwe) twee koperen bijzettafels aanwinsten van Zuiver.


Het zwarte tafelblad heeft een fraaie afwerking en . De klinknagels geven deze bijzettafels een stoer . Twin Table is een ranke metalen zwarte kubusvormige bijzettafel met keerbaar blad in koper en zwart gebeitst essenhout. Een fraai meubel van By Lassen. Sfeervolle houten, design en ronde bijzettafeltjes vind je bij KARWEI. Bij ▷WestwingNow shop je ze. Massief eiken, metalen, of oud houten bijzettafels.


Tafels in verschillende maten en uitvoeringen. Deze Plecto bijzettafel geeft dankzij het MDF tafelblad en de koperkleurige HPL afwerking een warme, natuurlijke uitstraling aan je interieur. Bestel online, snelle levering! Salontafel, bol model met spijlen, koper rose look!


Deze salontafel heeft een verouderd blad met koper rose onderstel. Leuk als bijzettafel of in combi met . Deze stoere en trendy salontafel Serena heeft een klassieke uitstraling. Of je nu een glazen of houten bijzettafel zoekt, bij XOOON slaag je altijd! Dit prachtige bijzettafeltje van Zuiver heeft een 15mm dik blad in echt marmer. In combinatie met de gezandstraalde koperen pootjes wordt dit de blikvanger in je . Verrijk je interieur met een paar bijzettafels.


Koperen blad met opstaande rand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts