donderdag 1 februari 2018

Ronde tafel diameter 120 cm

De combinatie van het steigerhouten tafelblad met het robuuste stalen . Prachtige set van ronde tafels met industrieel onderstel. De ronde industriële salontafels Vina passen over elkaar, waardoor die perfect functioneert als bijzettafels. We adviseren niet nat te dweilen in de buurt van het ijzeren onderstel. Monumentale tafel van massief hout met een stalen onderstel. Mogens Lassen heeft deze ronde koffietafel voor het eerst tentoongestel geïnspireerd door . Meubelmakerij Broekwood voor uw op maat gemaakte tafel ban massief hout.


Een ronde salontafel koop je bij LUMZ! Salontafel van stalen stenen. Rond eiken tafelblad en stalen(industrieel) onderstel. Welke stijl je ook kiest, je vind altijd je favoriete salontafel. Als je iets opvallends zoekt, kies je voor glas of een tafel met een bijzonder onderstel.


Eettafel in mangohout met een metalen onderstel. Naturel hout, gecombineerd met een metalen onderstel : deze koffieta. Deze unieke ronde salontafel is gemaakt van driftwood. Ronde tafel met metalen onderstel. Industriele salontafel Paris mangohout 70cm met wit onderstel.


Van rechthoekige salontafels tot ronde salontafels. Daarnaast is het een trend om kleinere salontafels met elkaar te combineren, dit geeft een stoere, speelse . Hier ziet U een set van twee tafels met een zwart staaldraad onderstel. Het betreft een bijzettafel en een salontafel het meubelmerk Brix. Groot aanbod voordelige salontafels.


Losse betonijzer hairpin zwart. Hairpin betonijzer tafelpoot. Bent u op zoek naar een houten tafel met stalen frame? Houtkwadraat maakt uw stalen frame tafel op maat.


X en Y frames, ijzeren onderstellen. Massief oud eiken tafel met een stalen industrieel onderstel. Rustieke ronde tafel met stalen onderstel. Het is een rechthoekige tafel die je kan omvormen tot een ronde tafel. Blad volledig massief dik 4cm.


Ook andere afmetingen leverbaar. Stoere en robuuste eiken ronde tafels, stalen of rvs onderstel. Tafels met onderstel van staal, echt industrieel en geheel naar wens! Wij hebben deze versie ook met poten voor onder de wat kleinere ronde of vierkante . Smalle salontafel met een stoer blank Chinees blad.


Mooie ronde eiken salontafel. Poedercoating in kleur naar wens. Trendy, stoer, romantisch, klassiek. Industriële salontafel online kopen in diverse maten en houtsoorten. Vele salontafels direct uit voorraad geleverd.


Ook is het mogelijk uw eigen idee aan te dragen voor een onderstel voor de salontafel. Stoer en robuuste salontafel voor in uw woonkamer. Set van salontafels , smeedijzeren onderstel (Zilver) met mango houten. Set van ronde bijzettafels met smeedijzeren onderstel en mango houten . Bartafel onderstel Bartafel Onderstel Gemaakt van koker 4x4cm. De salontafels kunnen met houten onderstel of met ijzeren onderstel.


Vergrijsde ronde bijzettafel. Tafel van oud hout met een ijzeren onderstel die ook inklapbaar is. Eikenhouten ronde tafel met belgisch hardsteen. Bezoek voor meer inspiratie onze showroom of neem een kijkje op onze website. Design salontafel van hoogglans of een glazen salontafel kopen?


In stappen je tafel op maat! Zwarte ronde salontafel eiken. Mangolook eiken tafelblad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts