donderdag 22 februari 2018

Bijzettafel onderstel

Vind onderstel bijzettafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Stoer onderstel van onbehandeld staal voor een salontafel.


Onder de poten van het onderstel zitten beschermende zwarte insteek . Stel zelf uw ideale tafel samen met onze metalen tafelonderstellen van professionele. NB: Alle metalen onderstellen voor uw tafel worden geleverd met . SC3is een ijzeren onderstel speciaal voor een bijzettafel. De 50cm hoge onderstel is mogelijk in diverse kleuren en kan verschillende afmetingen en vormen . Onderstel SC181-H5is geschikt voor een lage bijzettafel.


Het onderstel is 50cm hoog en kan een rond of vierkant blad dragen. Bekijk de mogelijkheden en. Op zoek naar een metalen onderstel voor een tafel ? Van Staal helpt graag uw ideeën realiseren. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Moods - Luna - bijzettafel - hout - zwart staal onderstel.


Een stoer houten bijzettafeltje met zwart stalen poten, en een tafelblad van kelengkleng hout. Eettafel met metalen onderstel en steigerhouten tafelblad. Extra informatie: voor elk type tafel onderstel is een bijpassende set bank onderstel mee te bestellen. De prijs hiervoor bedraagt circa €14- per set incl.


We hebben ook de bijpassende salontafel 100cm rond in . Huisselectie Efran bijzettafel 53x53cm met onderstel metaal zwa. Eiken salontafel met metalen onderstel en een eiken bijzettafel met metalen onderstel. Wij leveren op maat gemaakte onderstellen voor uw salontafel, bijzettafel of eettafel van bijzondere natuurlijke materialen. Ronde eiken bijzettafel met industrieel kruis onderstel dat buiten het blad komt.


Rond eiken tafelblad en stalen(industrieel) onderstel. Houten bijzettafel met ijzeren onderstel. Het onderframe van dit bijzettafeltje is groen van kleur en past bij veel woonstijlen. Een ideale bijzettafel met een boomschijf als tafelblad.


Dit houten onderstel is geschikt om onder de tempa schaal 65CM van Art Sensation te plaatsen, zodat je op die manier een bijzettafel of salontafel kunt creëren. De Lifa Living bijzettafel is een perfect alterna. Het tafelblad van deze tafel is gemaakt van geborstelde rustiek eiken wagonplanken (afkomstig uit Frankrijk). Deluxe versteend hout bijzettafel met ijzeren onderstel. Een uiterst bijzonder product in uw interieur is dit versteende houten bijzettafeltje.


Smaken verschillen, daarom geven we u graag de mogelijkheid om uw ideale tafel zelf samen te stellen. Bijzettafel metaal met dienblad L Zwart. Met een onderstel op maat kunt u de tafel mooi laten . Acacia is een bijzonder duurzame hardhoutsoort die al heel lang . Corner bijzettafel rond 60cm - poots metalen frame poot rond 8cm hoogte 42cm bladtype 18mm HPL keuze uit kleuren, alleen wit uit voorraad frame in . Een bijzettafel komt altijd van pas.


Je kunt hem gebruiken om een lekkere pot thee op te zetten of je kunt er een mooie vaas met bloemen op zetten. Dé website voor Industriele tafelpoten of een stoer stalen tafelonderstel. Losse tafelpoten, salontafelpoten en bankpoten. Goedkope metalen poten uit voorraad!


De Tondo is een moderne, ronde bijzettafel met een verchroomd metalen frame en een blad van gehard veiligheidsglas. Super leuk zwart met goud bijzettafeltje Nout met een draadstalen onderstel. Het bovenblad heeft een messing kleur - super combinatie! Het powdercoated zwart metalen onderstel contrasteert prachtig met het hard houten blad en heeft hierdoor een stoere uitstraling.


Plaats deze design bijzettafel. Is jouw stijlvolle interieur toe aan wat meer sfeer? Maak dan kennis met bijzettafel Single Deck van OX Denmarq! Volledige HK living collectie . De tafel heeft een zwart ijzeren onderstel met witte rubberen einddoppen en een werkblad met ronde hoeken, een kunststof afwerkstrip en . LEAF is een verzameling lage tafels, ook ontworpen om met elkaar te coördineren in een harmonieus spel van groene bladeren.


Stoere bijzettafel van hout met zwart opklapbaar onderstel. De strakke bijzettafel is een moderne, simplistisch vormgegeven bijzettafel. Deze uitvoering beschikt over . Hij is een perfect alternatief voor de traditionele koffietafeltjes.


Raadpleeg onze folder voor de garantievoorwaarden. Je kan het tafelblad monteren op een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts