donderdag 21 december 2017

Tafel klein

A, U, X en driehoek-poten. Mooie eiken ovale tafel met ruimte voor mensen ! Serviestafel, met wasdoek in mahonie randen en I Lade. Deze elegante eetkamertafel van Zijlstra, heeft een ovaal tafelblad en een speels onderstel. De spinpoten in metaal zorgen voor een moderne look die samen .

Stel uw eigen tafel samen! Beschikbare afmetingen in de ovale variant: L2x B1L2x B1L2x B120. Stoer en industrieel wonen bij Woonloodz! Complete eethoek bestaat uit massief eiken ovaal tafelblad met stalen matrix onderstel op maat.


Eettafel naar wens samen te stellen. Een massief eiken ovale eettafel doet t gewoon altijd goe overal. Als eettafel thuis, maar ook zeker als sjieke vergadertafel.


Het is toch net wat anders dan een.

Zo kunt u makkelijk met veel mensen . Ovale tafel eiken Edinburgh. Het tafelblad wordt standaard onbehandeld gelever maar is wel gereed om behandeld . Voor een klant maakten wij een groot ovaal tafelblad van 260x1cm. In deze video zie je de gehele. Een tot op de millimeter nauwkeurig speciaal voor u gemaakt licht rustiek massief eiken tafelblad.


Via ons speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem voert u . Wit grijs robuust of strak. Ook kun je bij ons terecht. Ovaal tafelblad ( eiken ). Diverse modellen ovale tafels. Wij zijn gevestigd aan de Radioweg Almere, . Als je naar iets anders op zoek bent dan een standaard tafel, zijn ovale tafels een geweldige verschijning in huiskamer of kantoor.


Prachtige ovale rustiek eiken tafelbladen, gemaakt van het mooiste eikenhout en volledig massief ! Stoere en robuuste eiken ovale tafel met houten, stalen of rvs onderstel frame. Industriele ovale tafels zakelijk of thuis. Tafelblad ovaal rustiek eiken.

Online te koop in vele maten. De poten zijn demonteerbaar en ze kunnen iets naar het blad toe worden . Kloostertafel - Steigerhoutentafels ook maatwerk tafels. Massieve eiken ovalen tafel, onderstel werd vervaardigd uit zwart staal.


Eiken tafel met zuilen en blad met schorsrand. Het blad werd geborsteld en keer geolied met kleurloze olie, zo kan er niets meer in . De robuuste eiken tafel SIGURD is een prachtig massief eiken tafel met onderstel naar keuze. Verkrijgbaar in alle maten.


Castle line tafelbladen zijn licht geborsteld. Hierdoor lijkt het blad robuuster. Moderne ovale eetkamertafel in eiken met kolompoot. Met dik blad of verjongd blad leverbaar.


Bestel de ovaal eettafel eiken nu goedkoop . Alle tafelbladen worden gemaakt in eigen fabriek in Nederland. Introduceer de Scandinavische stijl in je woonruimte met de Jenson salontafel. Het strakke, ovale silhouet en verfijnde ontwerp zorgen ervoor dat het een . Klassieke eetkamertafel op maat, in eiken , noten of kersenhout, ovaal , ron vierkant of rechthoekig. Welkom op de website van Meubelmakerij van Alem. Deze industriele ovale eettafel heeft een metalen spinpoot.


Het bovenblad is van massief rustiek eiken en is afgelakt met een kleurloze lak waardoor de . Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet . Het adres voor een handgemaakte unieke tafel ! Unieke handgemaakte boomstamtafels. Hoge kwaliteit hout en afwerking, op maat gemaakt.


Bekijk onze collectie tafels van boomstam. Een bruin eikenhouten cilinder Nachttafeltjg . Deze ovaal eiken tafel Matrix is een blikvanger in huis. Elegant, maar toch ook karaktervol en functioneel. Massief eiken tafel ovaal, ovale massieve eiken tafel. Deze tafelbladen zijn kant en klaar om te gebruiken voor uw tafel waar u al jaren over.


Deze eetkamertafel is uitgevoerd in een ovaal MDF-blad met een 3D eiken-decor met een antieke finish of een toffe 3D betonlook. Op zoek naar een ovalen houten eettafel? De tafel met het 3D eiken . Met een white wash behandeling en een massief verjongd eiken blad van cm.


Stoere ovale tafel eikenhout met stalen onderstel is in elke maat mogelijk in ons meubelatelier in Alkmaar. Het onderstel wordt voorzien van poedercoating. Deze ovale eikentafel met kolom onderstel is geheel op maat leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts