donderdag 28 december 2017

Keukenkruk op wielen

Salontafel met stalen frame - houten blad. De Batu heeft een unieke uitstraling door de combi van vierkant glasblad en rond marmeren blad. Deze salontafel is leverbaar in combinatie van verschillende . Vierkante salontafel met blad in marber, Helda AM. Levertij Direct leverbaar.


Je interieur was nog nooit zo praktisch met dit WORKSHOP salontafeltje met een rond draaiend blad ! Dit handige en flexibele tafeltje zorgt ervoor dat je je . De prachtige handgeschilderde witte salontafel Jasmijn heeft een licht vergrijsd teakhouten blad en een stijlvol gevormde poot. You can simply remove the item from your cart. De Suar salontafels worden door Trendyhout. Dit betekent dat wij exact weten wat er bij ons binnenkomt.


Luxe set salontafels voorzien van prachtige zwarte houten bladen. Het metalen frame van de salontafel is voorzien van een stoere zwarte coating. Eiken salontafel blad boomstam. Een nieuw glazen salontafelblad of glas kopen voor bijzettafels?


Super stoere transportkar met een mooi blad van eikenhout. Reproductie van de Isamu Noguchi Noguchi tafel zwart ISAMU NOGUCHI Glazen blad. Vintage salontafel met een Scandinavische look.


Vervaardigd uit een massief rustieke eiken blad en ee… € 3500. Vandaag bestel morgen in huis! Old wood is massief hout van 30mm dik en is voorzien van een matte lak. Afgebeelde salontafel is gemaakt uit stalen kokerprofiel 40x40mm, gepoedercoat in een zwarte textuurlak.


De tafel bestaat uit een stevig stalen frame en een robuust betonnen blad. Het blad is 20mm dik massief eikenhout. SKU: salontafel Categorie: Meubels. Voorzien van een massief eiken rustiek blad. Mooie landelijke steigerhouten salontafel met wit onderstel met mooie kruis aan de zijkanten van de salontafel.


Een tafelblad van kastanjehout, geschikt voor gebruik als salontafel. De unieke structuur van elk houten blad zorgt ervoor dat elke salontafel een . Unieke boomstamschijf uit tulpenhout. Boomstam blad voor salontafel, . De tafels Prismo zijn leverbaar als salontafel met een vierkant blad (op een rond frame) of met een rond blad (op vierkant frame).


Afmetingen 100x100xcm . Bladmaat, Materiaal Blad , Materiaal Kolommen, Verbindingsstukken, Prijs. De eettafel van JW ESPO is perfect voor de ultieme Scandinavische look in jouw interieur. De stoere tafel is gemaakt van een combinatie van ijzer en eikenhout. De versteend hout tafel is toepasbaar als unieke salontafel of bijzettafel.


Een boomstam van miljoen jaar ou bestaand uit fossiel hout, waarin alle . Een salontafel met metalen poten en een marmeren blad. Niet gemonteerd bij levering. Marmer is een natuurlijk materiaal.


START SLIDESHOWSTOP SLIDESHOW. De bladen loopt licht toe, waardoor hij optisch dun lijkt. Mijn allereerste project op het HMC die ik zelf heb ontworpen en gemaakt. Groot assortiment leistenen salontafelbladen!


Hiernaast zijn de diverse salontafelbladen te zien. Het koffiekopje linksonder de bladen geeft een idee van de afmetingen. Het contrasterende betongrijze blad zorgt voor een uniek effect.


Merk, De Bommel Collecties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts