donderdag 26 oktober 2017

Tafel hal

Bijzettafel Rody Zwart Metaal kopen doe je bij Goossens Wonen! Geef je woonkamer een moderne look met deze twee bijzettafels. Het houten blad en de zwart metalen onderkant maken een goede combinatie. Maak van je huis een thuis bij jouw persoonlijke bouwmarkt!


Wij hebben er altijd een in jouw stijl.

Bekijk online het assortiment bijzettafels. Gratis bezorging vanaf 20. BePureHome Metallic bijzettafel set van 2. Zwart metalen bijzettafel Nozare van By-Boo voor een stoere uitstraling! Past perfect bij de Nozare boekenkast en Nozare salontafel. De bijzettafel met los dienblad is gemaakt van zwart metaal met een dienblad in de kleur zwart.


LifeStyle bijzettafel Minnesota, marmer, zwart €1395. Stoer Metaal side-table Ruw.

Toegevoegd aan mijn verlanglijst . Verrijk je interieur met een paar bijzettafels. Riverdale tafels en bijzettafels in verschillende varianten. Op ieder gewenst moment meer.


Mand Malmo met dienblad - metaal - 40x40xcm. De tafels hebben verschillende afmetingen en kunnen samen of los worden neergezet. Agnetta bijzettafel rond - wit marmer - 41x4cm.


Zet er eentje naast je bank of gebruik er meerdere om je salontafel te vervangen. Voor een strakke, zwarte bijzettafel kijk je even bij de HAY Tray salontafel, de Vitra LTR. Of je nu kiest voor een houten, metalen , kunststof of glazen bijtafel, je zal in ons assortiment ongetwijfeld de ideale tafel vinden voor . Moderne bijzettafel set Cross van acacia hout gecombineerd met metalen. Een bijzettafel in de woonkamer zal vaak van pas komen. Dit mooie tafeltje is van Bloomingville.


Het is gemaakt van zwart metaal en bestaat uit delen: de pootjes en het blad dat vasthaakt. Het frame van de tafeltjes zijn vervaardigd van een zwart metalen frame. Typisch Trendhopper: design volgens de laatste trends. Van trendy, hip, industrieel en dutch .

Metalen bijzettafel ΓΈ25xH30cm Zwart. Een lifestyle waarbij ieder moment wordt aangegrepen om er iets moois van te maken. Een glazen bijzettafel , houten bijzettafel of meerdere bijzettafeltjes online bestellen? Ronde bijzettafel mangohout metaal.


Rough Mangohout l Zwart Metaal. Handig voor je afstandbediening, tijdschriften of andere kleine dingen. Massief eiken, metalen , of oud houten bijzettafels. Ideaal als smalle bijzettafel voor naast de bank of als leuke . ANDERSEN Furniture – TRAY TABLE bijzettafel van zwart metaal.


Tip: combineer meerdere bijzettafels van bijvoorbeeld Dutch basics of Zuiver om te gebruiken als salontafel. Moods Collection is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de import van meubels en woonaccessoires uit India en China. JYSK heeft een ruim assortiment salontafels en bijzettafeltjes in diverse soorten.


Door jarenlange ervaring . De poten zijn in zwart metaal. Deze prijs ergens lager gezien? Bent u op zoek naar bijzettafel voor een industrieel, vintage en modern interieur? Scandinavische bijzettafel set Ibiza zwart metaal (set van 3).


Een leuke metalen bijzettafel in de kleur zwart. Perfect voor elk interieur. Shop online deze leuke bijzettafel bij Pure Wood! Gemaakt van metaal , met een mat zwarte afwerking. Het bijzettafeltje kan een stuk . Of wat dacht je van een bijzettafel gemaakt van spiegelglas?


ProductbeschrijvingDe tafels van Housevitaminzijn gemaakt voor mixing and matching. Salontafel in zwart metaal en marmer, Mahaut AM. Altijd handig, een extra bijzettafel om je glas op te plaatsen, of een tijdschrift.


Leuk om te decoreren met je favoriete woonaccessoires of handig te gebruiken als bijzettafel ! Prachtige Bloomingville Grid metalen koffietafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts