woensdag 4 oktober 2017

Stoere eiken salontafel

Salontafel op maat gemaakt. Industrieel - oud hout - robuust - landelijk. Op maat gemaakte eikenhouten tafels. Norm salontafel in gefineerd massief amerikaans eiken.


Massief eiken salontafel in goede staat. Bij QATRINA vindt u uw eiken salontafel snel op onze website. Stoere degelijke salontafel eiken. Wij leveren desgewenst ook alles speciaal voor u op maat gemaakt.


Deze salontafel met als bovenblad een boomstam van een eik afgewerkt met. Dit stoere ontwerp is gemaakt van blank staal met een matte finish en eiken met . Afmetingen: 160x85x75cm(LxBxH) Deze tafel heeft een demontabel onderstel en is . Erg stoere eiken salontafel met “ouderwetse” pen en gat verbindingen. Zó mooi kan een massief eikenhouten tafel zijn.


Gebruik de filter aan de linkerzijde om het type tafel te selecteren zoals bijvoorbeeld een . De salontafel heeft een zwart stalen frame. Het blad is licht geborsteld en afgewerkt met een. De versteend hout tafel is toepasbaar als unieke salontafel of. Deze stoere massief eiken salontafel heeft een 28mm dik blad en rechte . Online kopen van massief eiken tafels tafelbladen is nog nooit zo voordelig geweest.


Voor een meerprijs monteren wij bij uw thuis de massief eiken tafel en . Groot en divers aanbod van stoere tafel. Lifestyle Passie voor de mooiste lifestyle meubels met een persoonlijke tint! Een stoere unieke handgemaakte salontafel van Sheesham hout.


Zeer moderne salontafel in massief eiken gecombineerd met edelstaal optiek frame en . Bij vrijwel alle stoere tafels zijn bijpassende bankjes en salontafels te maken. Tafel “Graz” dit model, gemaakt van stoere oud eiken maar ook leverbaar in oud. Stoer én trendy, deze bijzettafel is uitgevoerd als een groot blok eiken -hout.


Hierdoor heeft deze bijzettafel een robuuste en stoere uitstraling. Tafel van massief eikenhout en verzinkt staal, richtprijs € 1. Met een eiken salontafel haalt u een salontafel in huis, die gemaakt is van duurzaam en fraai. Bij Meneer van Hout vindt u ook ronde, stoere eiken salontafels. Deze bijzettafel maakt het interieur in de woonkamer helemaal af.


Houten tafels geheel op maat gemaakt, ambachtelijk gemaakte tafels. Eiken houten tafels met staal of noten tafel met RvS. Ontdek het aanbod salontafels ! Modern, robuust of landelijk. Eikenhouten salontafels : met een eikenhouten salontafel , heb je kwalitatieve tafel te. Het geeft je interieur een stoere look.


Wij realiseren een uniek meubelstuk, eetkamertafel, bartafel, salontafel noem maar. Robuuste eiken boomstam salontafel met matrix onderstel. Montreal industriële massief eiken salontafel , U-vormige stalen poten en massief eiken verschillende kleuren verkrijgbaar. Het binnenblad is gemaakt van een gevingerlast massief eiken. Voeg een vintage touch aan uw interieur toe met een stoere salontafel van Dutchbone.


Deze sfeervolle en handgemaakte tafeltjes geven een warme uitstraling . Deze robuuste salontafel van massief eiken hout kunnen op maat voor je maken en . Boomstam salontafel massief Eiken. Deze boomstamtafel is gemaakt van een massief Eiken blad bestaande uit stuk en een stalen onderstel. Bewerkt verkrijgbaar in kleuren olie.


Het eikenhout is afkomtig uit Europa. Deze eetkamer- en salontafels geven een zeer robuuste en stoere indruk. U bent van harte welkom in onze . Het stoere eikenhout is gecombineerd met industrieel zwart staal. We zien vierkante walnoten salontafels met klassieke voet of met roestvrij staal. Mooie robuuste salontafel , gemaakt van Eikenhout , afkomstig uit Nederland.


Door de stalen driepoot onder het eiken bla krijgt de salontafel een stoere. Door natuurlijke materialen en stijlen te combineren, komen stoere , sterke en. Het is mijn passie om een mooie tafel te maken. Amerikaanse eiken salontafel.


De stoere uitstraling van deze materialen past perfect in een industrieel interieur. Bij Upgradelivin maakt u een keuze wat betreft het unieke boomstam tafelblad die u vervolgens volledig naar eigen smaak laat afwerken. Als uw maat er niet tussen zit kunt u gewoon met ons contact opnemen . Wij maken een mooie stoere eiken tafel op maat geheel naar uw wensen. Bezoek ons meubelatelier of website en laat u inspireren.


Eettafel eiken poot trapeze. Door deze veelzijdigheid is eiken één van de meest verwerkte houtsoorten in de meubel industrie. Het karakter van een eiken tafel ontstaat door de verschillen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts