dinsdag 29 augustus 2017

Oude side table

Vind sidetable oud op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop oud hout op Marktplaats. Oude houten sidetable met lade. Deze gave elegante sidetable uit de collectie Loft is helemaal hip!


De tafel is gemaakt van oud eiken met een metalen frame. Gerestaureerde oude houten wandtafel. Het Kabinet beschikt over een steeds . Kleine tafels, bijzettafels en salontafels - Antieke tafels, tafels van oud hout. Sidetable met witte laklaag.


Er is natuurlijk de mogelijkheid om deze tafel op maat te laten maken. De afmetingen, houtsoort, afwerking, alles kunt u naar wens aanpassen. Prachtige doorleefde oude sidetable.


TeakhoutMaten79x174x40HBDOpgeknapt en stevig. Zinken strips op het blad. Alleen op te halen in Barneveld . Old BASICS heeft naast bijzettafels ook regelmatig mooie oude sidetables. Een sidetable is veelal langer en smaller dan een bijzettafel. Robuuste sidetable oud hout.


Deze sidetable is gemaakt van oud hardhout en een stalen onderstel. Grote sidetable , mooi tegen een wand of achter de bank. Het mode roodbruine hout steekt mooi af tegen het gr.


Omgedraaid en in een mooie kleur gebeitst. Dit model combineert mooi met onze andere meubels van oud hout. Deze tafel is geschikt voor binnen en buitengebruik! Volledig ecologisch gemaakt in Belgie, onbehandeld en in gebruikt . Een pracht exemplaar, deze oude houten sidetable met twee lades.


Bovenstaande prijs is op basis van een sidetable met afmetingen 90x36xcm. Mooie oude sidetable van oud eiken. Stoer, landelijk en sober. Andere afmetingen ook mogelijk. Dit product wordt niet verzonden en kan alleen afgehaald worden.


Oud Cortrycke - Interiors - ANTIQUES-INTERIOR DECORATION. Bedside Table , Georgian, Mahogany. Side Cabinet, Mahogany, Regency. OmschrijvingNieuw bij JORG!


De eerste sidetable met een frame van een stalen buis. Rustiek, eigentijds, industrieel en modern, dat zijn de woorden die een . Een leuke onverwoestbare side table van oude sloophoutbalken. Gemaakt v oude eiken planken (zoals wagonplanken) met fijne stalen poten. Dit zeer oude eiken hout heeft een heel leven achter te rug.


Gemaakt van stevig, vergrijsd hout en met industriƫle metalen details. Landelijke sidetable gemaakt van steigerhout. Pastperfect in een landelijke country stijl inrichting. Tegen een meerprijs kan de tafel ook uitgevoerd worden in. Dit stoere oude houten sidetable is een blikvanger in uw interieur.


Het meubel is voorzien van lades met ringen en legplanken. Waarom Koreman Maastricht. Super snelle en correcte service. Een superoude Indonesiche schoolbank nu te gebruiken als sidetable. Ook voor ondernemers die met hun tijd meegaan hebben we . Voorzien van twee kleine deurtjes voor het middenvak.


Het robuuste tafelblad in combinatie met de strakke . Solide Franse tafel met laatje. De antieke side table of console tafel is een rechthoekige tafel die zijn oorsprong vindt in de achttiende eeuw, bij de Antique Warehouse diverse op voorraad. Gerenoveerde landelijke sidetable (lengte 12 breedte en hoogte cm).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts