maandag 28 augustus 2017

Kloostertafel op maat gemaakt

Kloostertafels op maat gemaakt van uniek gerookt eiken. Onze kloostertafels worden gratis geleverd en gemonteerd. Bezoek één van onze showrooms!


Massief eiken kloostertafel Tressot, grote collectie ruim modellen! Op zoek naar een houten kloostertafel op maat ? Eiken kloostertafel van jaar oud eiken, met ijzeren frame van onbehandeld ijzer. Met echte klinknagels gemonteerd. Het belangrijkste is dat een eiken kloostertafel wel past in een keuken of woonkamer, dus wordt deze voor u precies op maat gemaakt. Bij Gerard Keune Meubelen kunt u een tafel geheel op maat laten ontwerpen.


Een kloostertafel op maat gemaakt. De twee grote zwarte kolompoten en een oud houten tafelblad op deze . De Tressot is een robuuste massief eiken kloostertafel , geheel op maat gemaakt in eigen werkplaats. Leverbaar met en zonder tussenbalk en in verschillende . Alle meubels geheel naar wens gemaakt op kleur, maat en houtsoort.


Omring uzelf met exclusieve sfeervolle lampen en landelijke kloostertafels. Elke designlamp en kloostertafel wordt op maat gemaakt. De op maat gemaakte kloostertafels van Woodindustries zijn uniek door de unieke houtsoorten en hun gelaagde poten. De kloostertafels worden met de hand . Robuuste kloostertafel op maat van MoodsWood. Bepaal zelfde de lengte, dikte en breedte van de tafel.


Scherp geprijsd en de tafel wordt bezorgd. Het ontwerp is ontsproten uit een oude foto van betreffende klant. Wij van Woodindustries maken ze speciaal op maat. Het kiezen van de juiste maat kloostertafel. Vaak krijgen wij dan ook de.


Dan bent u bij Tables bij het juiste adres. Bij Uniantiek op maat gemaakt van ou doorleefd eikenhout. Elke tafel word geheel op bestelling . Deze tafel is het helemaal! Tegenwoordig worden deze tafels nog steeds op dezelfde manier gemaakt ,. Brocante kloostertafel van massief eiken. De maten zijn 160cm bij 85cm.


De afwerking is in grey wash. De tafel in bovenstaande uitvoering kost 4euro. Landelijke oud eiken kloostertafel op maat gemaakt. Je haalt daarmee niet alleen een prachtig meubelstuk, maar ook nog eens veel sfeer in . Steigerhout tafel kloostertafel op maat als bouwpakket.


Snel geleverd 2-werkdagen. Bekijk de verschillende industriële tafels die wij hebben gemaakt bij DTN Maatwerk. Bent u op zoek naar een op maat gemaakte kloostertafel ? Eettafel Aduard is gemaakt van extra dik 5cm!


Onze tafels worden gemaakt van Noord Europees vurenhout ( superieure kwaliteit) en. Stoere en robuuste kloostertafel landelijk, een eettafel op maat gemaakt. Voor een particuliere klant uit Tiel hebben wij deze prachtige eiken kloostertafel gemaakt. Volledig op maat , en naar wens van de klant . Bekijk alle kloostertafels op onze website of kom langs in een van onze showrooms. Wilt u liever een andere maat dan kunnen wij dit ook voor u maken.


Bij de meubelfabriek in Burgum worden nog echt tafels op maat gemaakt. Wij maken kloostertafels , robuuste tafels, landelijke tafels en vele andere stijlen. U wilt een eiken kloostertafel kopen? Vindt onze unieke collectie kloostertafels bij NietZomaarHout.


Zowel geheel op maat handgemaakt in Nederland of direct uit voorraad met een zeer korte levertijd. Gemaakt met massief houten planken van 19. Echt oud of op maat gemaakt ? Old BASICS heeft een ruime keus in.


Zit de maat of de uitstraling van de kloostertafel die je zoekt hier niet bij? Sfeervol en op maat gemaakt !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts