maandag 5 juni 2017

Eettafel woood

WOOOD eettafel Jamie eiken metaal onderstel 220x90xcm. Woood eettafel Ingo hout met. De moderne en industriële eettafel Ingo uit de WOOOD collectie biedt ruim plaats en past in iedere eetkamer.


Het metalen frame is afgelakt in de kleur zwart. Zoals de ronde eetkamertafel Ronda, leverbaar in naturel hout of zwart én in diverse afmetingen. Vele aanbiedingen bij bol. De collectie woood tafels bestaat uit verschillende stijlen, zodat u altijd kunt kiezen uit de eettafel die past in het interieur. HomeDeco helpt je graag verder.


Onbehandeld massief eiken eettafel. Bestel ook één van de bijbehorende olieën in diverse kleuren om je tafel langer mooi te houden. Eettafel Silas van WOOD heeft een massief eiken blad (FSC) van mm met een geborstelde afwerking, afgelakt in de kleur black night. Het tafelblad is vervaardigd van onbehandeld . Opzoek naar een grote, moderne tafel ? De Olivier heeft een grove, eikenhouten . Deze robuuste tafel van WOOOD is gemaakt van behandeld eiken. De oliebehandeling zorgt voor een warme kleur.


Eetkamertafel Jamie heeft metalen poten . Jamie van woood is een solide stevige eettafel met een eigentijds ontwerp. De tafel is tegelijkertijd robuust en warm. Deze stoere rechthoekige eettafel Station van WOOOD brengt een warme en moderne sfeer in je huis. Het massief eiken tafelblad (FSC gecertificeerd) van wel . Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je een (unieke) code voor €korting bij . WOOOD Capo eetkamertafel 180cm taupe De eettafel heeft in veel huishoudens een prominente plek in het dagelijks leven. Werken, eten, spelen zijn enkele . Voor 17:Bestel morgen in huis.


Eiken eettafels , teak houten eettafels en wit grenen eettafels in diverse modellen. WOOOD Jimmy eettafel noten fineer donkerbruin. Daarom hebben we bij Boer Staphorst een ruim assortiment eettafels in verschillende kleuren en stijlen. Conditie: RetourgoedDe in deze . Wij hebben kasten, lampen, stoelen, krukken en accessoires van . Ronde eettafel Rhonda oil fumed.


Een ronde tafel is weer helemaal terug van weggeweest! Deze massief eiken eettafel in de kleur fumed is behandeld met . De ronde vorm zorgt voor een supergezellige setting! Combineer deze toffe tafel met een . Uit de James serie van het merk WOOOD is deze geraffineerde eettafel. We leven, werken en spelen aan tafel. Jammer, dit product is niet meer verkrijgbaar.


Plaats de lamp op een salontafel, eettafel of op een dressoir. Triomf is een slanke eettafel uit de WOOOD collectie met een sfeervol karakter. Het degelijke design van deze lange slanke tafel maakt dat het een grote leeftafel is van massief hout die slank oogt.


Largo Eettafel Eiken - 2x cm. Koop online of in één van onze winkels. Een ander project was de eettafel die Mirella bedacht en haar . Deze tafel is gemaakt van old wood en daarna voorzien van een matte aflak.


Scherpe Internetprijs € 699.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts