vrijdag 23 juni 2017

Boomstam wijnrek

Handgemaakte boomstam wijnrekken. Levering in Nederland en België. Boomstam wijnrek voor flessen. Vele aanbiedingen bij bol. Wijnrekken koop je eenvoudig online bij bol.


Afgewerkt met epoxy hars 1euro per stuk. De allerbeste manier om flessen wijn te bewaren en een stijlvolle toevoeging aan het interieur! Ons aanbod aan originele wijnrekken uit teakhout en teakhouten krukjes. Hieronder vindt u enkele bijzettafels uit boomstam uit teak. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


TEAKHOUTEN EN KOLONIALE WIJNKASTEN EN WIJNREKKEN. Wijnkasten van teakhout of koloniaal gekleurd. We hebben ze van groot tot klein. Goede wijn mag gezien worden en dan het liefst in een opvallen stijlvol wijnmeubel.


Als dit wijnrek deze in huis neemt, dan komt de collectie wijn er . Een uniek wijnrek van hout kan op veel manieren worden verwerkt in een interieur. In dit artikel inspireren we jou met prachtige . Wij hebben diverse wijnkasten en rekken op voorraad! Kijk op onze site voor de unieke, originele wijnrekken ! Suar houten wijnrek XL bij woonenstyling. Suar boomstam tafel met stalen X poten.


Mooie steigerhouten wijnrek. Verkrijgbaar in verschillende maten. Dit steigerhouten wijnrek is een aanwinst voor de horeca. Een stijlvolle manier om uw wijnvoorraad te bewaren, met dit stoere wijnrek van staal! Bijzettafel boomstam met hairpin poten.


Ethnicraft flessenrek Foucault geverfd India Industrieel . Ik heb een eiken stammetje liggen en daar wil ik een wijnrek van. Model boomstam wijnrekvoor flessen wijn. Koop online de beste merken!


Sierlijk wijnrek gemaakt van mooi hout. Leuk cadeautje om op een verjaardag. Een boomstam krukje besteld. Staat heel mooi in ons huis.


OmschrijvingWanddecoratiebord voor wijn flessen en wijn glazen gemaakt van oud of nieuw steigerhout (foto betreft oud steigerhout). De Wijnboom is een uniek en apart massief eiken wijnrek. De wijnrekken worden gemaakt van dikke eiken balken en kunnen helemaal naar eigen smaak . Good wines deserve good presentation! Houten wijnrek uit stuk boomstam.


Mooi wijnrek uitgevoerd in zwart metaal met lederen. Unieke robuuste eikenhouten wijnrek. De gezellige kaarsenstandaard is gemaakt van boomstammetjes van verschillende soorten hout en is geschikt voor waxinelichtjes. De set bevat stammetjes. Dit wijnrek ziet er bijzonder uit en geeft een industriële en stoere look.


De boomstamtafel van Eiken hout is gemaakt van samengestelde Eiken planken. De buitenste planken is de buitenzijde van de boom. Kare design, Van Abbevé en D-Bodhi. Deze tafel heeft grillige . Leuk wijnrek gemaakt op een stuk boomstam.


Plak boomstam tbv tafeltop. Wijn rek met draken afbeelding. Aan verlanglijst toevoegen loading. Voor de buurt was een houten flessenopener, kaasplank of wijnrek.


Een leuning gemaakt van een gekapte Bredase boom , aan de . Gemaakt van massief eiken schaaldelen. Doe-het-zelf een lamp van Sloophout Houtvision heeft gaaf gebruikt sloophout om zelf een gave lamp mee te maken. Veel klanten van ons zijn . Dan mag dit prachtige design wijnrek niet ontbreken in jouw interieur! De warmte van de feestdagen. DIY – Maak een wijnrek van een oude pallet.


Dat is precies waar we naar op zoek zijn voor het maken van ons wijnrek. Vloerlamp java wood 143x25x20. Royal Schiphol Group wint AWVN-trofee voor meest inclusieve organisatie. Gemeenteraad Amstelveen bespreekt profielschets burgemeester. Toen Cris Caanen jaren geleden aan het bedenken was wat hij nog meer kon met de massief . Stapelbaar wijnrek - hout.


Tomado wijnrek uitbreiding voor boekenrek. Bamboe houten snijplank ovaal. Eco horloge van kurk met bamboe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts