maandag 26 september 2016

Keuken eettafel

Of je ze afzonderlijk neerzet als bijzettafels of samen om een leuke salontafel te creëren, met deze set kun je vele kanten op. Het stalen frame is voorzien van . De salontafel heeft een onderstel van staal en wordt geleverd in de kleur zwart. Bijzettafels , salontafels, eettafels, shop ze nu allemaal bij WOONDOCK.


De tafel bestaat uit een rond dienblad met een stevige en gemakkelijk vast te houden rand en een vierpotig stalen frame. Dit flexibele ontwerp maakt het .

Materiaal frame : Zwart staal. Ronde of kleine salontafel kopen? Of een bijzettafel of ander leuk klein tafeltje? Bekijk onze salontafels online.


We bought the LACK Ikea coffee table and put in together. I bought some wood from Home Depot and had it cut into pieces of wood 46. De bijzettafel High End is een ontwerp van de eigen designstudio van Metaform.


Het blad is heel subtiel ingelegd in het metalen onderstel. Zet er eentje naast je bank of gebruik er meerdere om je salontafel te vervangen.

Een bijzettafel is onmisbaar in ieder interieur! Industriële bijzettafel Eva mangohout metaal rond. Stoer onderstel van onbehandeld staal voor een salontafel. Onder de poten van het onderstel zitten beschermende zwarte insteek . Eiken salontafel met stalen frame.


Een zwart stalen frame in combinatie met het mango houten blad geeft deze tafel echt een chique . De subtiele driehoek stalen pootjes zorgen ervoor dat het unieke van het hout. Deze tafels kunnen worden . Met dit exclusieve bijzettafeltje van gepoedercoat stalen frame en duurzaam HPL tafelbla haalt u een gezellige sfeer, rust en elegant design in huis. Rosa de industriële bijzettafel set.


Met een robuust stalen frame en een blad gemaakt van mangohout. RENEW Set van de bijzettafels mangohout. Het zwart stalen frame is gekruist. Vintage bijzettafel met tegels in stalen frame , tegeltafel Vintage side table with tiles in steel frame, tile table. Zo zijn de elegante driehoekige Kos bijzettafels een lust voor het oog en praktisch in het.


Het ruwe stalen frame geeft deze bijzettafel een stoere en industriële look. Geen exemplaar kunnen vinden die aan uw wensen voldoet? Tip: plaats diverse bijzettafels bij elkaar en creëer een unieke tafel naar wens!


Heeft u zelf een tafelblad?

Ons industriële onderstel van stalen profielen zorgen voor een industriële uit. De bovenbladen van de bijzettafels zijn gemaakt van gerecycled teakhout. Bij Xenos vind je voor elke stijl een geschikt tafeltje vanaf €99. Een eenvoudig stalen frame met daarop een dienblad gemaakt van Notenhout.


Wat een stoere salontafel gemaakt van oude plafondbalken mét een robuust stalen frame eronder! De twee onderste platen zijn bekleedt met leer. Natuurlijk is deze mooie salonttafel te verkrijgen in diverse. De kleuren van frame en blad zijn identiek aan . Frame in coating color naar keuze. Ecosia uses the ad revenue from your searches to plant trees where they are needed the most.


Salontafel met stalen frame waar het blad in verzonken ligt. Teak bovenblad met stalen frame. Koffietafel Bologna 100x100. Prachtige industriële bijzettafel set, met een robuust stalen frame en een blad gemaakt van mangohout. De tafelbladen zijn van volkern-HPL-plaat of ruw beton terwijl de frames een . We hebben ook verschillende tafels met een stalen frame in de collectie.


In combinatie met een houten blad geeft dit een spannend contrast! De eerste salontafel met stalen buis frame. Rustiek, eigentijds, industrieel en modern dat zijn de woorden die een duidelijk beeld geven van deze nieuwe style. Afwerking: natuurkleurige olm en vintage staal. De Rondo industriële bijzettafel set.


Zo kan je bijvoorbeeld een bijpassende eettafel, bijzettafel of ladekast kiezen in . Het eikenhout is leverbaar in diverse kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts