dinsdag 20 september 2016

Industrieel onderstel tafel

Koop of Verkoop industrieel onderstel op Marktplaats. Stel je eigen tafel samen! Zo kun je kiezen uit elk type tafelblad , afmetingen, onderstel. Het enige dat je hoeft te doen is ons te laten. Op zoek naar industriele tafelonderstellen?


Stoere robuust industriele tafelpoten en tafelonderstellen: X poten (kruispoten), V poot, Trapeze poot, U poot, etc. Losse stalen industriele V poot onderstel. Vervaardigd uit een stoer authentiek industrieel onderstel en een heerlijk rustiek oud tafelblad. Het houten blad is houtworm-pro… € 3000.


Boomstamtafel in populier met industrieel metalen X onderstel 10cmX10cm. Aluminium tafel onderstel model Chantal koker 10x4cm (STRIP). Ons X model industriële tafelpoten van stalen profielen zorgen voor een industriële. Onderstel kan ook voorzien worden van een prachtige sjieke fijnstructuur . De industriële eettafel Zee heeft een Matrix onderstel van staal.


Een stoere en robuuste industriële steigerhout eettafel die gezien mag worden in je interieur. Stalen tafelpoten industrieel en onderstellen in industriële uitvoering. Of heeft u een eigen ontwerp van een onderstel dat u wilt laten maken ? Ronde TAFEL van IEPENHOUT en een industrieel onderstel.


Hieronder vindt u ons assortiment industriële tafelpoten. De meubelen hebben veelal een industriële uitstraling maar er is zeker ook ruimte voor andere. Stevig en afneembaar onderstel ! Het industriele onderstel van stoer ijzer en het gebruik van massief en dik mangohout maken hem fantastisch mooi. Kloostertafel van geleefd eiken met een industrieel onderstel.


Nieuwe tafel van een oud industrieel onderstel met een rond eiken tafelblad. Eettafel oud eikenhout met een industrieel stalen onderstel. Kan in alle maten en uitvoering worden gemaakt. Het staal kan in diverse diktes en afwerkingen . De standaard hoogte van het onderstel is . Gemaakt van een hoge kwaliteit . Er kan namelijk gekozen worden voor een tafel onderstel op maat met . Zeer degelijke industriële massief eiken tafel – geen steigerhout! Op robuust onderstel met klinknagels.


Unieke tafel gemaakt van authentieke gerecycleerde . Stoere indutriële eettafel 220x90x76cm met mooi wagonhouten blad met . De tafel is gemaakt van lamulux en leverbaar in veel verschillende …. U- als een X- onderstel besteld kan. Bestel de mooiste industriële en robuuste tafels nu eenvoudig online in de webshop. De goedkoopste en mooiste tafels vindt u bij Tafelindustrie. In stappen je tafel op maat! Mangolook eiken tafelblad.


Deze strakke tafel van steigerhout heeft een stalen onderstel. Door het tafelblad te lakken beschermt u het tafelblad tegen . Het onderstel is gemaakt van metaal en is aan één zijde open, zodat de tafel. Deze eetkamertafel mag in een industrieel design . De eikenhouten tafel met stalen onderstel in de vorm van een H is een veelzijdige tafel. Een mooi strak, modern ontwerp of . Industriële eiken eettafel Zonlicht. Close up van onze Together Oak tafel , een prachtige levendige eikenhouten tafel met stoer industrieel onderstel.


Tampa opdraaibaar onderstel. Florida opdraaibaar onderstel. Zó mooi kan een massief eikenhouten tafel zijn.


Na de keuze van welk model u wilt, zoals een kruis onderstel , o- onderstel , . Het tafelblad wordt standaard gemaakt met steigerhouten . Rhenen, interieur, industrieel. Verstelbaar Massief Gietijzeren Onderstel Eettafel. Steigerhouten tafel Aloy met industrieel onderstel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts