maandag 21 september 2015

Paarse fauteuil

Als je kiest voor een WOOOD Tablo tafelblad in combinatie met een WOOOD Tablo onderstel dan is de tafel eenvoudig te monteren. Voor onze maatwerk tafels werken wij uitsluitend met massief eiken planken , op deze manier zal de. Moderne eettafel eiken twee delen metalen onderstel.


Schitterende eiken visgraat tafel Mosina, het visgraat motief bestaat uit eenpijls motief. De tafel is inclusief matrix onderstel , deze kan van kaalstaal zijn, .

Smaken verschillen, daarom geven we u graag de mogelijkheid om uw ideale tafel zelf samen te stellen. Met een onderstel op maat kunt u de tafel mooi laten . Verder is dit onderstel compleet met een massieve Teakhouten balk. Zoekende naar stoere robuust. Stoere tafel met een nog stoerder stalen MATRIX onderstel. Prijs gebaseerd op een tafelblad van oud . Onderstel verkrijgbaar in staalkleur, zwart of wit.


Het geeft de tafel die ruige, natuurlijke look.

Op zoek naar een eiken tafel met stalen X poten? Bekijk nu onze vernieuwde collectie. Van Staal helpt graag uw ideeën realiseren. Ook kunt u uw tafel zelf samenstellen door het tafelblad en tafelonderstel los te. Schrijf de eerste review over dit product.


Eiken tafel met U 80xonderstel. Unieke tafels in alle vormen en maten speciaal voor u gemaakt. Met perslucht wordt negatief geladen poeder op een positief geladen onderstel gespoten.


Door het elektrostatisch principe blijft het poeder tijdelijk aan het . De trend van nu, ontwerp je eigen tafel door een eigen houten blad te combineren met een stalen onderstel. Stalen onderstel dubbel x poot. Realisatie: Metaal en Interieur.


Industrial tafel onderstel recht. Dit rechte stalen tafel onderstel zorgt voor een strakke industriele uitstraling bij je nieuwe of oude tafel. Het onderstel bestaat uit. Het leuke aan deze tafel is dat ze te combineren is in zowel een.


U kunt een smeedijzeren tafel onderstel op maat laten maken.

Maak met ons een schetsontwerp naar u idee en ons vakmanschap. Zo verkrijgt u een prachtige . Een uniek meubelstuk, geschikt voor woonkamer of keuken, maar ook als eyecatcher in een horeca . Een tafelblad volledig van oud hout en een stalen onderstel. Deze tafel is gemaakt met massief mahonie blad.


Zó mooi kan een massief eikenhouten tafel zijn. Binnen de platenkeus is een nogal diversiteit aan kleuren en afwerkingen. Tafels met een onderstel van staal op maat en naar wens op kleur, Wittetafel.


Kloostertafel, Kloostertafels, woonkeukentafels, . Tuinsets met een gecoat stalen onderstel zijn stevig, duurzaam en sfeervol. Houdt u er rekening mee dat u elk tafelblad met elk gewenst onderstel kunt combineren? Kies Je Voor Een Robuust Of . Het idee om het koele staal te verbinden met het natuurlijke karakter van . Bij Omoz las en metaalbewerking bent u aan het juiste adres voor o. Een mooie massief eiken blad van 220cm x 100cm en 4cm dik.


Losse tafel onderstellen in alle maten en kleuren. Dit onderstel is gemaakt van kokerprofiel 80x80x3mm. U kunt zelf kiezen of dit met wielen of zonder wielen geleverd . Elk model is volledig aanpasbaar naar . Tafel steigerhout met stalen onderstel.


Afwijkende afmetingen altijd op aanvraag. Het tafelblad wordt standaard gemaakt met steigerhouten . Eikenhouten tafel met stalen onderstel. Robuuste tafel van eikenhout en metalen onderstel. Leverbaar in diverse kleuren. Gratis bezorgd in Nederland.


Verkrijgbaar als salontafel. In winkelwagen Meer info.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts