maandag 14 september 2015

Oud eiken wagonplanken

Welkom bij mammoettafels wij verkopen unieke oude eiken planken en tafels die u zelf kunt. Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen ~~ Een mooie partij dikke en brede oud eiken wijnpersplanken. Afkomstig uit een oude franse . Prachtig geleefd hout met een unieke uitstraling.


Verkoop van geschaafde oud eiken wagonplanken.

Direct uit voorraad leverbaar , ruime keus en altijd verschillende diktes wagondelen op . Duurzamer zult u het niet vinden: het oud eikenhout van HetHoutHuys is hout wat gerecycled is. De oude eikenhouten planken vinden hun oorsprong in oude . Wij verzamelen oud hout door heel Europa en brengen dit bij de beste. Van schuur tot treinwagon, van oude balken en vloerplanken tot meerpalen: wij . Op zoek naar een unieke houtsoort voor meubels of vloeren? Bij Pepijn Kempen Design heeft oude eiken wagonplanken te koop van de beste kwaliteit.


Specialist in oude eiken planken.

Authentieke oude wagonplanken en schuurplanken. Planken en balken worden ontnageld en gebruiksklaar gemaakt maar de sporen uit het verleden. Onderstellen in gelast staal met een blad in oud eiken.


Voor meer robuuste spiegels kijk . We geloven in hout met een verleden en zijn ervan overtuigd . De planken zijn voor vele toepassingen te verwerken. Denkt u hierbij aan keukens, wandbekleding, vloeren, interieurbouw en tafels. De diktes die wij standaard . Eettafel eiken wagonplanken met stalen v-poot. Ook historische, oude bouwmaterialen koopt u ook bij houthandel Gadero. Te koop oude eiken wagondelen.


Oude eiken houten balken te koop. Geschaafde of ongeschaafde planken. De voorraad staat op latten in een . Voor aantallen gelijk aan, of hoger dan 50stuks neemt u best contact met ons op.


De échte oude wagonplanken uit de treinwagons.

Deze planken zijn velen 10- tallen en misschien wel honderden jaren gebruikt in treinwagons. Het onderstel van deze tafel is gemaakt van grenen en daarna wit gelakt. Unieke robuuste, industriële en geleefde uitstraling. Uit voorraad geleverd of op maat gemaakt. Bent u op zoek naar oud eiken planken ? Een meubel maken of laten maken met oud eiken planken ? Het tafelblad van deze tafel is gemaakt van geborstelde rustiek eiken wagonplanken (afkomstig uit Frankrijk).


LET OP WIJ ZITTEN CA AUTOMINUTEN VAN ESSEN(B) Voor-geborstelde prachtige oude eiken wagonplanken voor tafels, deuren e. Hout is van nature al een duurzaam materiaal. Van Feij gaat nog een stapje verder en levert oud eikenhout , dat vroeger dienst heeft gedaan als wagondelen. Vraag naar onze vooraad en prijslijst.


Voorgeborstelde prachtige oude eiken wagonplanken voor tafels, deuren e. Bekijk nu onze voorraad in oude eiken wagon planken , barnwood en wijnpers . Eiken wagonplankenlengte: 2. Van oude eiken wagonplanken maakten we dit stoere tafelblad. Een prima combinatie met het metaal. Een keuken van oud eiken houten wagonplanken met een werkblad van beton. In de kastenwand hebben wij een Boretti Abbinato koeler en een Smeg wijnkast. Na trouwe dienst in deze schuren, zijn deze oud eiken planken klaar om een . De wagondelen hebben een verleden en zijn afkomstig uit oude ,. Bekijk de foto van DesignerStyle met als titel Industriele salontafel met oude eiken wagonplanken en mooi staal onderstel en andere inspirerende plaatjes op.


Varierende breedte van ca tot cm. Mooi in een vintage brocante of . Deze tafel is gemaakt van oude eiken planken (lijken op oude wagondelen). EIKEN TAFEL TABLETTEN IN OUD EIK. De wagonplanken zijn op verschillende manieren te gebruiken.


Puur vakmanschap met Franse massieve eik. Frankrijk op zoek naar mooie oude eiken plankenvloeren , dakgebinten en balken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts