woensdag 5 augustus 2015

Tafel onderstel staal

Losse tafelpoten, salontafelpoten en bankpoten. Goedkope metalen poten uit voorraad! Stoere robuuste met de handgemaakte industriele tafelpoten, model stalen frame tafelonderstel 4xkoker. Aluminium tafel onderstel model Chantal koker 10x4cm (STRIP).


Metalen tafelonderstel spider klein, Model Spider klein. Een mooie eikenhouten tafel wordt nog aantrekkelijker met een robuust stalen onderstel.

Industrieel tafelonderstel met steigerhouten blad. Het geeft de tafel die ruige, natuurlijke look. Met een uitgebreide collectie eiken tafelbladen , . Standaar de naam zegt het al dit onderstel is het meest basic onderstel in het hawk assortiment, voor iedereen gast aan tafel een perfecte zitplaats doordat de. Heeft u zelf een tafelblad ? Ons X model industriële tafelpoten van stalen profielen zorgen voor een industriële . Vind stalen tafel onderstel op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Vind tafel onderstel staal op Marktplaats.

Na de keuze van welk model u wilt, zoals een kruis onderstel , o- onderstel , . Tafel Ivo - staal tafel onderstel en steigerhout blad - ideaal voor in de woonkamer , of kantoor - kan ook in de tuin! Zo liggen de houten tafelbladen meestal op een minimalistisch onderstel van staal of rvs. Hierdoor valt het hout van de prachtige tafel nog meer op.


Stalen tafelpoten industrieel en onderstellen in industriele look bestelt u eenvoudig online bij QTRINA. Wij leveren desgewenst ook alles op . In stappen je tafel op maat! Bereikbaar van 8:- 17:00. Op maat gemaakte stalen tafelonderstel.


Het ontwerp en de productie van de tafelonderstellen hebben wij volledig in eigen beheer. Maatwerk stalen deuren en kozijnen voor een eerlijke prijs. Schuifdeuren, draaideuren, taatsdeuren, klapdeuren en hoogwaardige coating en veiligheidsglas. Het poedercoaten van de stalen onderstellen gebeurt bij een gespecialiseerd bedrijf.


De onderstellen zijn klaar voor gebruik. Je hoeft alleen zelf je blad erop te schroeven. Op zoek naar een design tafelonderstel ? Dan raden we je aan om vooral verder te lezen en ons jou te laten enthousiasmeren voor ons unieke . Bij ons kunt u zelf de hoogte van het tafelonderstel bepalen en daarnaast kunt u de kleur van de.

Hieronder vindt u ons assortiment industriële tafelpoten. Een stalen onderstel voor uw tafel of bureau laten maken? Dat kan bij Metaalwinkel Amsterdam. Wij maken stalen onderstellen voor een salontafel, ronde tafel.


Dit model is gemaakt van kokerprofiel 100x100xmm. Daarboven hebben wij een strip . Prachtige design tafel met een stalen onderstel met A-poten en een tafelblad van steigerplanken. Door gebruik te maken van zeer duurzame mater… € 5000. Tafels met een onderstel van staal op maat en naar wens op kleur, Wittetafel. Kloostertafel, Kloostertafels, woonkeukentafels, . Geef je (bestaande) tafel een stoere industriële look met deze set bestaande uit stalen onderstellen in de vorm van een vierkant.


Eiken eettafel met stalen 3D onderstel. Deze industriële eiken tafel heeft een prachtig massief eiken houten tafelblad met een gepoedercoat . Bovenplaat voor bevestiging 850mm . Handgemaakt industrieel tafelonderstel geroest staal met een gaaf blad van ou gebruikt sloophout. Wilt u een stalen onderstel laten maken, met of zonder blad?


Ze nemen weinig ruimte in, zodat u met een gerust hart de benen . Stalen ladder, logo en tafelonderstel mogen maken voor de nieuwe showroom van Issa Vloeren in Amsterdam! Stevige handgemaakt tafelonderstel in kruispoot vorm van 120x1mm stalen kokers. Hoogte tafelonderstellen : 73cm Breedte bevestigingsplaat: 85cm . Bent u op zoek naar mooie betaalbare stalen poten of een nieuw stalen onderstel voor uw tafel ? In onze webshop kunt u zelf de gewenste maten kiezen en . Stoer Tafelonderstel van Gelakt Ruw Staal Creëer zelf een unieke eethoek.


Tafel - onderstel en Bank- onderstel Hoogte: 7mm - Breed: 5mm Profielen . Gietijzer en staal zijn twee verschillende materialen. Bij ons heeft u, naast hout, keuze uit een tafelonderstel van staal of gietijzer. Hoe weet u nu wat het beste bij. Verkoop en productie van steigerbuis buiskoppelingen en stalen tafel onderstellen industriele meubels. Speciale coating voor mooi patina.


Stalen tafel onderstel JimDit stalen frame is gemaakt van mm dik massief staal. Hoogte 72cm geschikt voor ieder type tafelblad. Verder is dit onderstel compleet met een massieve Teakhouten balk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts