vrijdag 14 augustus 2015

Salontafel frame

Aanvraag voor meer informatie. Bartafel in hoogte verstelbaar met gietijzeren onderstel. Unieke industriele bartafel afkomstig uit India, gemaakt van hout en deze tafel is gerepareerd met oude metalen stukken, i. Deze industriële bartafel is uitermate geschikt voor het inrichten van uw eetkamer.


De tafel is te combineren met bijpassende barkrukken uit ons assortiment.

Vele keuze uit robuuste tafels en design tafels ! Denk aan een industriele eettafel, tuintafel of salontafel. Deze tafels laten we speciaal voor u maken en dit betreft dan ook een echt degelijk Hollands product. Op zoek naar een industriele tafel ? Van Staal helpt graag uw ideeën realiseren. Heeft u zelf een tafelblad? Ons U model industriële tafelpoten van stalen profielen zorgen voor een indus.


Breedte tafelblad 1cmDiepte tafelblad cmHoogte tafel 1cm.

De industriële bartafel Vegas is een strakke bartafel die uitstekend in jouw industriële interieur past. Het mangohout rust op een stoer zwart metalen frame. Nergens heb je zoveel vrijheid in soort, maat en vorm als bij FØRN. Industriële tafel of bartafel op maat laten maken? Kom eens langs in onze showroom in . Onze tafels zijn niet zomaar houten objecten, onze tafels.


De hoge industriële bartafel is geweldig om als eettafel te gebruiken bij u thuis. Het is niet alleen heerlijk om te tafelen aan een hoge bartafel, het is natuurlijk . LifestyleFurn Root Catalog vergelijken. Voor meer info, neem gerust contact . Hier hebben wij meubels en meer voor een goedkope prijs ook zorgen wij ervoor dat een product snel bij u in huis is en dat het product.


Stoere industriële bartafels van oude bielzen, Eigen import uit Azië. Een stoere bartafel is dan zeker een musthave! Combineer de bartafel met industriële barkrukken, een rek met zijn favoriete whisky en maak . Rug Doctor Carpet Cleaner.


Materiaal: Tafelblad: is van lossen bliezen, liggen stabiel op het onderstel.

Vandaag besteld is morgen gratis thuisbezorgd. Hoge bartafel industrieel is perfect te combineren met een stel vintage barkrukken met rugleuning of zonder rugleuning. De collecites lopen uiteen van strak en modern tot warm en industrieel,. Misschien wel de meest gewilde én meest sfeervolle woonstijl van nu is “industrieel design”. The perfect bartable for your restaurant or office-space.


It is a little industrial with the steel legs but still elegant. The top is in oakwood and . De Tower Living Rhodos is een industriële bartafel. Het blad van deze bartafel is gemaakt van beton.


Het onderstel is gemaakt van metaal. Bestel de mooiste industriële en robuuste tafels nu eenvoudig online in de webshop. De goedkoopste en mooiste tafels vindt u bij Tafelindustrie. Haal de gezelligheid in huis met een industriële bartafel van Woodville.


Bekijk hier de modellen of kies maatwerk! Deze bartafel kan ook opmaat gemaakt worden. Behandeling in elk soort wash of lak is mogelijk . Wanneer je voor een industriele uitstraling gaat dan is de kans groot dat je slaagt!


Unsubscribe from Design? Bij Houtvision stel je zelf je bartafel op maat samen. Met keuze uit tientallen houtsoorten voor een blad zit er voor iedere . Vóór 22:besteld is morgen in huis. Maak kennis met de beste interieur Designers.


Kijk gerust rond voor nieuwe ideeën voor uw woonkamer. Mooie kwaliteitsmeubels voor een betaalbare prijs. Stoelen, banken, kasten en nog veel meer.


De serie industrieel bestaat uit een stoere industriële meubelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts