woensdag 27 mei 2015

Woood salontafel rhonda

Onder het tafelblad zijn poten. Er zitten gebruikerssporen op, maar met een schuurpapiertje erover zijn . Woood Rhonda - Salontafel - Wit - Ø80. Materiaal: GRENENLand van herkomst: Nederland. Breng speelsheid en originaliteit in uw interieur met deze leuke ronde bijzettafel van woood. De ronde vorm draagt niet alleen bij aan een gevoel van warmte, . IKEA - KRAGSTA, Salontafel , wit, , Door de ronde vorm van de tafel krijg je een royaal oppervlak voor dienbladen, maar door zapos;n slimme afmetingen komt.


Het mooie eikenhout heeft een warme uitstraling dat in verschillende . Model: Rhonda Extra informatie: Afmeting: 33x80cm. Dit product staat niet als. Online salontafel rhonda 27x- woood kopen of bestellen. STOCKHOLM – Salontafel van rotan en essenhout.


Ronde eettafel Rhonda 1cm. De salontafel Rhonda 60cm is van het merk Woood. De tafel is van eikenhout en in het zwart geverfd. De bijzettafel heeft een ronde vorm en staat op poten.


Suus bijzettafel metaal zwart 46x35xcm. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan . Creëer met deze handige bijzetters een salontafel of plaats als extra tafeltje naast de bank voor een kop koffie of . Deze ronde salontafel Rhonda geef je interieur een warm gevoel met een moderne uitstraling. Creeer een speels effect door de tafeltjes van verschillende hoogtes en breedtes. Een ronde vorm geeft een warm gevoel.


Deze massief eiken bijzettafel Rhonda in de kleur zwart is behandeld met 2-componenten . Zwarte vierkante salontafel. Deze tafel met ronde vorm geeft een warm gevoel. WOOOD - Salontafel Rhonda Wit cm. Het massieve grenen is helemaal van nu en geeft jouw woonsfeer.


Deze unieke salontafel van HSM Collection bestaat uit grote tafel en kleine tafeltjes. Wij van De Eekhoorn nemen de bescherming van uw privacy zeer serieus en zullen dan ook de persoonlijke gegevens - die u ons toestaat te . Bekijk de designcollectie van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts