maandag 4 mei 2015

Mdf tafel

Deze zeer mooie Jieldé vloerlamp heeft armen met een lengte van cm per. Deze robuuste stoere vloerlamp van Jieldé heeft armen; van 120cm en 1 . Vooral de materialen of een vormgeving geven een lamp een stoer, robuust. De robuuste industriële vloerlamp jikke - vintage blauw behoort tot de serie Jikke industriële lampen en valt onder de categorie vloerlampen.


Industriële vloerlampen zijn veelal stalen constructies met een vintage feel en een robuust uiterlijk die niet zouden misstaan in een fabriek eind . Staande lampen zijn een eyecatcher in je woning. Leen Bakker heeft ze in verschillende stijlen. Ga je voor een moderne of een stoere staande lamp? Materiaal : Robuust hardhout. Vloerlampen Buitenverlichting.


Kies bijvoorbeeld voor een robuuste hanglamp die de eyecatcher vormt in uw industriële eetkamer. De industriële vloerlamp Kyra is dé industriële eyecatcher in je interieur! Stoer, mooi en praktisch de Kyra vloerlamp heeft het allemaal! Gabe is een industriële vloerlamp met een robuuste en rauwe afwerking.


De lamp komt compleet tot zijn recht in moderne, industrieel of lifestyle interieurs. Een industrieel interieur is de trend van nu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts