maandag 16 december 2019

Handgemaakte houten meubels

Als je bij ons het erf op loopt zie je het gelijk, dit is niet je alledaagse meubelmakerij. En dat klopt, want ik ben geen meubelmakerij. Bekijk snel al onze meubels van hout gemaakt door vakmannen.


Verantwoord genieten van kwaliteit meubels ! Ook maatwerk is geen enkel probleem! Exclusieve handgemaakte houten meubels !

Mohma is een meubelmakerij in Utrecht en Asperen, gespecialiseerd in volledig handgemaakte meubels op maat met hout , volgens uw wens gemaakt. Plankstaal maakt samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meubels die er toe doen. U heeft een idee voor handgemaakte meubels en wilt weten of Koenraad dit kan realiseren?


Kom vooral langs in de werkplaats om uw wensen te bespreken! Onze stijlvolle en karakteristieke handgemaakte tafels zijn een aanwinst voor elk. Oerhout maakt diverse creatieve, houten meubels in opdracht van bedrijven.


Als meubelmaker zijn vakmanschap, persoonlijke aanpak en enthousiasme mijn sterke punten. Unieke handgemaakte houten meubels op maat kopen die .

Door creativiteit, een uitgesproken smaak en passie voor het vak verovert Koesterlingen de harten van. Wordt u enthousiast van eikenhouten meubels van oer natuurlijke producten? Wij van Rolanmeubels zijn meer dan alleen meubels. Maatwerk houten handegemaakte meubels o. Vooral in de kinderkamers zijn deze meubels een lust voor. Kenmerkend aan de industriële meubels van Tough Interiors is de combinatie van gerecycled hout , staal en beton.


Handgemaakte houten meubels. Dit luxe label maakt handgemaakte meubels van massief eiken- en walnoothout in . Meer ideeën over Carpentry, Furniture from pallets en Recycled furniture. Unieke houten producten, met liefde gemaakt van Terschellinger Hout voor. Het maken van houten keukens en meubels met de hand is de passie van Kernhout Schrijnwerkers.


De materialen die wij gebruiken zijn enkel ecologisch. Aan de rechterzijde vindt u eerder gemaakte houten meubelen. We maken kleine werken voor de particulier die iets bijzonders wil en creëren hele kantoorinrichtingen voor bedrijven.


De meubels die wij leveren zijn van de . Ik ontwerp en maak houten meubels en accessoires in eigen werkplaats. Natuurlijk, duurzaam en handgemaakt.

Wij gaan met onze meubelen terug naar de origin, de oorsprong, met hout en metaal. Wij maken alles van (steiger) hout en verkopen daarnaast leuke woonaccessoires en decoratie. Heeft u iets moois gezien en wilt u dit . Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in hout maar ook bijvoorbeeld beton cire en lassen zelf onze stalen frames. Onze meubels zijn vaak een combinatie van . Drie zusjes die van hun hobby hun werk hebben gemaakt en kwalitatief hoogwaardige meubels zelf met de hand maken en ontwerpen.


Drieseman maakt ook, handgemaakte houten meubelen. Hiernaast ziet u een impressie van de mogelijkheden. Wij maken meubels van diverse soorten hout en staal voor een betaalbare prijs.


Mijn team en ik helpen u graag met het realiseren van de tafel, kast of houten constructie van uw dromen. Een handgemaakte , rustieke eyecatcher geeft uw . Wij kunnen meubels speciaal voor u op maat maken, maar wij hebben ook kant en klare ontwerpen. U kunt bij ons exclusieve en handgemaakte meubels kopen waar prijs en. Hieronder alvast een voorproefje van onze recente meubels en houtproducten. Steigerhouten meubelen voor huis en tuin.


Altijd op maat, ook voor winkel en bedrijf! De ouders van Zoey wilden voor haar eerste verjaardag graag een houten poppenwagen in de vorm van een maantje. Uncle Jack maakte daarom deze . Bij Tuinhout Voordeel bent u ook aan het goede adres voor tuinmeubelen. Deze handgemaakte houten meubels en open haarden zijn ideaal voor in de tuin.


Verkopen, Kopen, Ruilen, Ontmoeten. Van stoelen tot dressoirs. Het is nu allemaal binnen handbereik. Houtwerk Hattem combineert design met ambacht.


Onze duurzame meubels en keukens zijn van 1 Inlands hout en het ontwerp sluit volledig aan op jouw . Kleedt uw tuin of overkapping aan met mooi massieve handgemaakte houten meubels. Al mijn meubels worden op maat en naar wens gemaakt. Houten wereldkaarten en wall art. Je zoekt iets voor aan de.


Vol met ambitie maak ik op maat gemaakte meubels , kwaliteit staat bij mij voorop. Brunwoods maakt mooie houten meubels voor binnen en buiten. Hier vind je authentiek gemaakte meubeltjes, allemaal nieuw!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts