vrijdag 22 maart 2019

Houten white wash eettafel

Bij 55cm tafel :2m bij cm. Eiken houten whitewash eettafel. Massief eikenhouten eettafel. De poten zijn in lagen verlijmde zware poten van ca. Op sommige oppervlakken ( tafelbladen , keukenkastjes) wil je graag een .

Houten design tafel Illum van massief eiken met een whitewash afwerking. Een stevige tafel , zonder log te zijn. Leverbaar in veel afmetingen. De Rikke is een massief houten tafel.


Een tafel met een fraai en functioneel design. De tafel is te koop in verschillende houtsoorten, afwerkingen, kleuren Feni. Eettafel Trebus wit blad met houten poten 160cm.

In deze DIY geeft Mariëlle een nieuwe look aan een houten dienblad door WHITE WASH te gebruiken. Mooie robuuste tafel met white wash epoxy coating. Tafel is gemaakt van houten panelen uit de betonindustrie.


Omschrijving Het onderstel van deze tafel is behandeld met white wash en het blad van deze tafel is gemaakt van oud steigerhout. Donkere meubels licht of white wash maken is de moeite waard! Het verandert je interieur direct.


Bekijk ons stappenplan hoe je donker hout kunt whitewashen. Deze set kan zowel onbehandeld als behandeld ( white wash , grey wash, dark wash) . Tafel uit massieve eik met white wash behandeling, kwalitatief en gewichtig stuk. De Gunni is een houten eettafel van massief hout. Fineliving - Landelijke eetkamertafel - white wash Coventry - 1cm.


Het tafelblad is een natuurlijke weergave van het specifieke hout waarvan de. Behandelde tafels zijn afgewerkt met meubelolie, whitewash , grijswas of lak. White wash tafelblad voor een prachtige shabby-chic-stijl. Het blad is gemaakt van sloophout en is samen te stellen met houten en ijzeren u- of x-poten.


Ronde tafel van teak hout in de kleur white wash.

Houten meubels stralen logen ontlakken is helemaal van deze tijd. Met een white wash verf brengt u een trendy witte waas aan op hout , waarbij de houtnerf goed te zien blijft. Zelf white wash meubelen of vloeren maken? Het kan met dit handige Stappenplan van KARWEI.


Het beste white wash -effect krijg je met onbehandeld hout. Wil jij ook een hippe tafel voor jouw eetkamer? Met zijn stoere uitstraling zal deze tafel van Frans Bijnen in veel verschillende woonstijlen perfe. Kloostertafel de luxe Old. Kombinatie van nieuw en gebruikt hout.


Bekijk nu onze prachtige houten white wash eettafel , verkrijgbaar in diverse afmetingen en onderstel naar keuze. J-Line Ronde bijzettafel white wash hout 60. Die tekening van het hout wilt u natuurlijk niet missen. Als we uw meubels van steigerhout bewerken met white wash , blijft deze tekening in het hout zichtbaar.


Ik heb gekozen voor nieuwe steigerhouten planken. Nu wil ik deze tafel in de white wash zetten. Deze blog gaat over het gebruik van de zogenaamde whitewash -techniek. Industriële tafel van eikenhout met stalen onderstel.


Bekijk direct ons aanbod whitewash meubelpoten online. De vloer of eettafel wordt ingeboend met een Witte olie. Ronde eettafel met witte poten en whitewash gekleurd houten blad. Whitewash bewerking voor houten vloeren en eiken tafels.


De steigerhouten of Douglas houten tuintafel is in veel verschillende maten verkrijgbaar en kan behandeld of. Tuintafel met T-poot van steigerhout white wash. Standaard worden de steigerhouten planken geschuurd. Deze mozaiek eettafel is gemaakt van rustiek hout , In verschillende afmetingen verkrijgbaar.


Hier ziet u - een deel van - het eikenhouten onderstel van de kloostertafel ,. Bijzettafel White Wash Hout. Tafel in robuust rustiek eiken white wash model Istrie met schuin geplaatste . Een houten tafel met een Ovaal tafelblad en een dubbele X poot. Mooi voor buiten en binnen. Bij deze ronde houten tafel wordt de ronde vorm gecombineerd met de abstracte lijnen van het houten onderstel. Dit geeft de tafel een bijzondere uitstraling.


Robuuste tafellamp van steigerhout welke een mooie aanvulling zal zijn in een. Steigerhouten tafellamp welke leverbaar is in het grey wash, white wash of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts