maandag 3 september 2018

Buffetkast handgemaakt

Antieke buffetkast hout handgemaakt. Op zoek bent naar een prachtige buffetkast , een mooi dressoir of een bibilotheekkast, De Tafelaar heeft het allemaal. Kom eens langs in een van onze. Bij Mega-Trade Meubels uit Indonesië koopt u A-kwaliteit handgemaakte ( teakhouten) tafels, buffetkasten en vitrinekasten.


Door onze eigen import zijn wij veruit . Mooie kast, nog in prima staat. Met de hand gemaakt rond eeuwwisseling . De ijzeren kast heeft achter de dichte deuren een legplank in het midden. Prachtige kleurrijke buffetkast.


De kast kan in vrijwel elke gewenste maat, indeling en RAL-kleur worden nabesteld. De blauwgrijze kast heeft een chique, statige uitstraling. Met een legplank achter de dichte deuren. Authentiek, uniek en handgemaakte Chinese kast.


Gekocht bij Koreman in Maastricht! Handgemaakt en gerestaureerd in China. Oude kasten worden omgetoverd tot prachtige blikvangers. Van buffetkasten tot kledingkasten, alles is mogelijk. Heb je zelf een oude kast die wel een . Ik wilde graag een kast die precies in de stijl van mijn woonkamer past.


Stijlvolle Boekenkasten, ruime vitrinekasten, handgemaakte , whitewash buffetkasten , sfeervolle grutterskasten, praktische linnenkasten. Nooit die kast kunnen vinden ? Watson : Keukens, alle soorten kasten, schuifdeur-kasten, tafels, salontafels, stoelen, banken, . Houtkachel annex pizza oven van een zeer goede kwaliteit, handgemaakt. De collectie van Rivièra Maison biedt een ruime keus buffetkasten passend bij iedere stijl. De kasten zijn handgemaakt van oud hout, hierdoor is iedere kast. Mooi grote zware vol eiken buffetkast in white wash.


Deze kast is nog solide uit eiken gebouw zo koop je ze. Klasse en stijl moet voor iedereen bereikbaar zijn. Daarom zorgen we altijd voor mooie aanbiedingen. Van een robuuste kloostertafel tot . Van boekenkast tot kledingkast, wij maken elke kast volledig met de hand en.


Onze stijlvolle en karakteristieke handgemaakte tafels zijn een aanwinst voor elk. Onze kasten worden handgemaakt vanuit onze werkplaats in Balkbrug. Of het nu gaat om een robuuste eettafel, een bartafel, kast of salontafel, wij maken ieder. Hierdoor komen wij tot unieke handgemaakte eindproducten.


Kast en Kussen heeft een collectie bijzondere kasten, geverfd in. Wij ontwerpen prachtige, exclusieve handgemaakte kussens met veel passie en . Deze handgemaakte opbergkast is op ambachtelijke wijze vervaardigd met een. Deze buffetkast met glasdeuren, lades, een schuifdeur en een gewoon . Buffetkast BB Imports Cottage Friesland. Het typisch oosterse design en de Indiase blauwe kleur van de kast geven uw inrichting een speciale impuls. Dit meubel is handgemaakt en -geschilderd en kan in vrijwel elke gewenste maat, indeling en RAL-kleur worden nabesteld.


Omdat elke blauwe buffetkast handgemaakt is van . Het blauw van de Indische oceaan loopt als een rode draad door de bijzondere, handgemaakte meubels van het merk Indigo, evenals de duidelijk aanwezige . Het is een nieuwe kast gemaakt van oud hout en afgewerkt met metalen . Van kledingkast en inloopkast tot boekenkast, wandmeubel en schuine kast. Huis en Inrichting, Kasten en Berging. Ook in interieur zijn wij gespecialiseerd. Naast onze specialiteit, ambachtelijk handgemaakte keukens, leveren wij nu ook.


Oma Mutsje, betaalbare meubels op maat gemaakt. Landelijke stijl, gemaakt van massief hout met geweldige handgemaakte details. IKEA - REGISSÖR, Kast , wit, , De aandacht voor details geeft het meubel een duidelijk handgemaakt karakter.


Veelzijdige steigerhouten kast met ruime open vakken voor veel opbergruimte. Amanda meubels - prachtige buffetkast met deuren lades. Al jaar ervaring als meubelmaker van meubels op maat. Uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit materialen.


Neem direct contact op voor een afspraak! Neem contact op voor meer informatie. Alles uit eigen werkplaats. Alle meubels worden vakkundig met de hand . Perfect voor op de kinderkamer. Schuifdeur kast met metalen onderstel.


Moderne kast meter breed met schuifdeuren. Teak houten meubelen handgemaakt uit Indonesie. Dank je voor je enthousiasme en heel veel plezier van je kast ! Deze insecten zijn handgemaakt van Utrechts zwerfafval.


Wat voor kast u ook graag op maat wilt laten maken, wij kunnen het voor u verzorgen. Handmade by HALmaakt industriële meubelstukken in de eigen werkplaats in Waddinxveen. Eettafels, aanschuifbanken, salontafels, wandkasten en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts