dinsdag 31 juli 2018

Stoere buffetkast

Eiken wagonplanken vormen samen met een stalen onderstel je ultieme industriële tafel. De wagondelen hebben een verleden en zijn afkomstig uit oude ,. Bekijk de foto van DesignerStyle met als titel Industriele salontafel met oude eiken wagonplanken en mooi staal onderstel en andere inspirerende plaatjes op. Prachtige voorgeborstelde oude eiken wagonplanken voorgeborsteld.


Verkoop alleen hele lengtes. Varierende breedte van ca tot cm. Mooi in een vintage brocante of . Deze tafel is gemaakt van oude eiken planken (lijken op oude wagondelen). Deze planken zijn alleen geschuurd waardoor het robuuste uiterlijk van het hout. EIKEN TAFEL TABLETTEN IN OUD EIK.


Eiken wagondelen zijn afkomstig uit goederenwagons van de Oostenrijkse spoorwegen en. De wagonplanken zijn op verschillende manieren te gebruiken. Puur vakmanschap met Franse massieve eik.


Frankrijk op zoek naar mooie oude eiken plankenvloeren , dakgebinten en balken. Specialist in oude eiken planken. Authentieke oude wagonplanken en schuurplanken.


Planken en balken worden ontnageld en gebruiksklaar gemaakt maar de sporen uit het verleden. Onderstellen in gelast staal met een blad in oud eiken. Voor meer robuuste spiegels kijk . We geloven in hout met een verleden en zijn ervan overtuigd . De planken zijn voor vele toepassingen te verwerken. Denkt u hierbij aan keukens, wandbekleding, vloeren, interieurbouw en tafels. De diktes die wij standaard . Eettafel eiken wagonplanken met stalen v-poot.


Ook historische, oude bouwmaterialen koopt u ook bij houthandel Gadero. Te koop oude eiken wagondelen. Geschaafde of ongeschaafde planken. De voorraad staat op latten in een . Oude eiken houten balken te koop. Voor aantallen gelijk aan, of hoger dan 50stuks neemt u best contact met ons op.


De échte oude wagonplanken uit de treinwagons. Het onderstel van deze tafel is gemaakt van grenen en daarna wit gelakt. Unieke robuuste, industriële en geleefde uitstraling. Uit voorraad geleverd of op maat gemaakt.


Bent u op zoek naar oud eiken planken ? Een meubel maken of laten maken met oud eiken planken ? Het tafelblad van deze tafel is gemaakt van geborstelde rustiek eiken wagonplanken (afkomstig uit Frankrijk). LET OP WIJ ZITTEN CA AUTOMINUTEN VAN ESSEN(B) Voor-geborstelde prachtige oude eiken wagonplanken voor tafels, deuren e. Hout is van nature al een duurzaam materiaal. Van Feij gaat nog een stapje verder en levert oud eikenhout , dat vroeger dienst heeft gedaan als wagondelen. Vraag naar onze vooraad en prijslijst.


Voorgeborstelde prachtige oude eiken wagonplanken voor tafels, deuren e. Bekijk nu onze voorraad in oude eiken wagon planken , barnwood en wijnpers . Van oude eiken wagonplanken maakten we dit stoere tafelblad. Een prima combinatie met het metaal. Een keuken van oud eiken houten wagonplanken met een werkblad van beton. In de kastenwand hebben wij een Boretti Abbinato koeler en een Smeg wijnkast.


Na trouwe dienst in deze schuren, zijn deze oud eiken planken klaar om een . Eiken rustiek B 24x225mm kunstmatig gedroogd. Gespecialiseerd in frans eiken, eiken vloeren, eiken balken, eiken restauratie hout, eiken. Beschikbaar in zowel eiken hout als populieren hout. De oude grijze pallets worden uit elkaar gehaald en van de planken worden mooie pakjes gemaakt.


Eikenhout is een houtsoort die ondanks zijn sterkte en hardheid toch makkelijk te bewerken . Het robuuste tafelblad in combinatie met de strakke . BTW) voor een pak van planken. We hebben oude eiken wagonplanken gelegd in de slaapkamer. NAdat we deze hadden opgeschuurd was het resultaat buitengewoon . Een eiken wandplank kan uw huiskamer echt af maken.


Rustiek, oud eiken wandplank. Een oude houten vloer straalt warmte en sfeer uit, of het nu een eenvoudige brede kaasplank betreft, een verstilde eiken planken vloer of een chic antiek . Eiken houten balken en eiken planken leveren wij in vrijwel alle maten en diktes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts