woensdag 11 april 2018

Dutch design salontafel

Tafel eiken DREAUM New York. Tijdloos en onderscheidend design kenmerkt Odesi met inmiddels een aantal klassiekers in haar collectie. Zoals salontafel Stone van Kees Marcelis en . Salontafel van Roderick Vos voor Linteloo. Deze salontafels zijn gemaakt van bamboe.


Het minimalistische karakter zorgt ervoor dat deze in . Met een salontafel van Bert Plantagie of Leolux haalt u een waar design. Voeg een vintage touch aan uw interieur toe met een stoere salontafel van Dutchbone. Origineel en echt dutch design werk.


Willem van de Weert ontwerpert niet alleen meubels die in ieder interieurontwerp passen, maar wij ontwerpen zelf ook complete design interieurs op . RODERICK VOS DUTCH DESIGN. Kijk dan eens bij de collectie salontafels. Beerd van Stokkum voor Leitmotiv - Tablet tafellamp wit. Available in light and dark oak.


Je shopt de tafel via de webshop of bij een van onze verkooppunten. Studio Hamerhaai maakt fris duurzaam design. In al onze ontwerpen komt onze liefde voor hout met een leven, gecoat staal . Dutch design salontafel AULIA by Henk Vos. Houtsoort Bladdikte rand: 40mm massief blad opgedikt tot 60mm aan de rand.


Materiaal blad: Noca vingerlas strips van . Heeft u geen ruimte voor een grote salontafel of kunt u geen tafel vinden die in uw. Stitch salontafel essen Charcoal Odesi. De bartafel met gezelligheidsgarantie! De Lloyd Low salontafel is verkrijgbaar in drie afmetingen en verschillende kleuren.


Al een tijdje zijn wij dealer van Nordstahl. Nordstahl ontwerpt en produceert stalen tafel onderstellen, . Wij willen u helpen aan inspirerende design ontwerpen voor een betaalbare. Als één van de weinige tonen wij in onze 350mshowroom modellen geïnspireerd op beroemde design meubel. Design salontafel bladen zijn draaibaar € 450. Voor al deze momenten proberen wij op een slimme en eigen manier design tafels te ontwerpen, ontwikkelen en produceren.


Een top Nederlandse fabrikant met 1 handgemaakte . Natuurlijke schoonheid ontmoet hoogstaand design, by Nieuwe Heren. Shop onze producten en bied de makers meer perspectief! Nieuw in de collectie: Dutch Diva. Oer-Hollands design rechtstreeks uit eigen fabriek. RKNLdesign salontafel door Ronald Knol, een helder ontwerp met afgeronde hoeken.


Bezorgen door heel Nederland. Toegankelijk design , een tijdloze uitstraling en onberispelijke kwaliteit liggen ten grondslag aan alle meubelen van bert plantagie. De stoelen, tafels, banken en . Alleen voor mensen die durven op te vallen. Blad bekleed met speciaal geselecteerde koeienhuid. Het zwarte aluminium onderstel is . Echt een prachtig, grotere design salontafel (Louis van Teeffelen voor Webe?).


Mooie organische vormen en stevig gevlochten onderblad. Bij Holland - design vind je een met zorg samengestelde collectie verlichting en meubels. De design salontafel neemt binnen de collectie van Plaisier Interieur een belangrijke. Deze RVS bijzettafel wordt met name gekenmerkt door het massieve, ruige, gebruikte steigerhouten tafelblad. De Longlegs is één van de eerste ontwerpen van Sarah Trenité en is.


Kijk voor meer Nederlands design op shop. Become stylish with steel. Steigerbuis tafel op maat, ook verkrijgbaar met bank. Producent, : Lui-Art design holland. Level rond design salontafel l Erik Remmers l Odesi.


Fort M woonwinkel heeft een . Meubels die duurzaam en ambachtelijk worden gemaakt. Het eiken blad wordt ambachtelijk gemaakt in de werkplaats, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts