maandag 20 november 2017

Ronde plantenbak

Het onderstel van deze tafel is uit rvs geslepen (K320) kokerprofiel 25x25mm rondom in verstek, het blad is 26mm dik massief eikenhout afgewerkt met blanke. Aan verlanglijst toevoegen . OX Denmarq O Table salontafel rvs onderstel 80. Plaat eiken met ruwe rand.


Montis Flint salontafel notenhout, onderstel rvs. Tweede helft 20e eeuw, Denemarken.

Een design salontafel kan het pronkstuk van je woonkamer zijn. De trend van dit moment zijn ronde salontafels , marmeren salontafels en de stoere industriele . In deze collectie zijn ook bijpassende eettafels, sidetables en . Deze salontafel heeft een onderstel van RVS in verstek gemaakt. Het blad ligt tussen de RVS poten verzonken.


De scheuren in het robuuste hout zijn antraciet. RVS onderstel en een massief eiken blad van cm. De kleine salontafel kon . Glazen salontafel Modena rvs frame helder glas.

Glas salontafel met RVS look onderstel. Unieke glas salontafel met RVS. Deze combinatie geeft een elegante uitstraling. SALONTAFEL POTEN RVS U-VORM KOKER 100x40MM SET Stalen U tafelpoten 99.


Deze vierkante salontafel met eikenhouten blad meet 1x 1x cm. Piazza salontafel : onderstel van metaal met mm gezandstraal gekleurd. Deze kan zowel voor binnen als buiten. De combinatie van een roestvrij stalen onderstel en het . Vele aanbiedingen bij bol.


Rvs salontafelpoten zijn ook geschikt voor buiten gebruik. Eetkamertafel onderstel met losse poten. In diverse kleuren leverbaar. Salontafel massief teak met rvs onderstel 55x55x50. Extra leuk om te combineren met een industriƫle eettafel met een.


Bestel en ontdek het gemak van Stoertafelen. Zelf samenstellen en ruime keuze. Altijd de laagste prijsgarantie.


Of u nu van stoer, robuust of van chique en stijlvol houdt, met onze RVS salontafels kunt u alle kanten op! Door de verschillende modellen en diverse .

De Luton koffietafel wordt . Beide modellen kunnen in staal of RVS uitgevoerd worden. Wij kunnen ook houten poten maken voor uw salontafel. Er zijn natuurlijk tientallen andere . Eiken salontafel rond - rond onderstel - € 465.


Eiken boomstamtafel - rvs onderstel V-poot. De robuuste eiken boomstam salontafel is met de handgemaakt van massief eiken hout. Het licht eiken wordt afgewerkt met een naturel coating ter bescherming . Amerikaans notenhout salontafel Milano met geborstelde rvs poten!


GD-design is specialist in maatwerk roestvrij stalen meubelen met luxe houtsoorten! Verzending de volgende dag. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.


Wat is er mooier dan een zware eikenhouten tafel op maat? Een zware eikenhouten tafel op maat met een rvs onderstel natuurlijk! Spontane actie, mooie set salontafeltjes gemaakt van suarhout met roestvrijstalen onderstel. Bayview design wit glazen salontafel met RVS kleur onderstel.


De TV kast, salontafel en hoektafel geven uw interieur. Van eetkamertafel tot salontafel en van bijzettafel tot tuintafel. OLD WOOD COLLECTION (MATS) . Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Schitterende ronde salontafel met een opgelegd sterk zwart gehard veiligheidsglas bovenblad. Heb jij een soortgelijke klus?


Gemaakt en ontworpen door de vaklieden van Goeters werkplaats en winkel voor mooie nuttige . Een moderne gefineerde eetkamertafel met een RVS strip. Vintage wit ronde salontafel met berging eronder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts