dinsdag 4 juli 2017

Houten salontafel boomstam

Op zoek naar een mooie, robuuste boomstam salontafel gemaakt van aparte vormen van hout of schijven om te gebruiken als salontafel ? Daarom maakt onze stevige . Koop of Verkoop boomstam salontafel op Marktplaats. Boomstamtafel boomstam salontafel gemaakt van OLIJFHOUT. Maak een keuze in het menu om de soorten boomstamtafels te bekijken! Ze zijn er in alle soorten en maten - Wij leveren ook Maatwerk. De eiken of teak boomstam salontafels vormen een bijzondere aanvulling op elk interieur.


Maar je kunt het boomstam tafeltje gebruiken als bijzettafel of kruk. BeoordelingenSchrijf Beoordeling. Gemaakt van boomstammen en afval ijzer. Weer een duurzaam product van sloophoutdesign.


Een lange salontafel uit stuk olijfhout met prachtige aders en golvende kleuren van. Boomstam tafelblad Walnoothout - Twin - 260x1€599. Een houten schijf uit een boomstam met een diep donkere binnenkleur . Een prachtig boomstamblad van kastanjehout.


Exclusief ontworpen door de natuur! Kastanjehout is te herkennen aan de donkerbruine, dikkere, . Deze houten salontafel is leuk te combineren met onze andere boomstamtafels uit de Gold serie. Een eiken boomstamsalontafel is ideaal om het comfort en de uitstraling van je.


Bij Leefmethout vind je eiken boomstamsalontafels in twee standaardmaten. De exclusieve boomstam salontafels van iQonya geven een perfecte. Bent u op zoek naar een salontafel , die gesneden is uit één stuk hout ? Moderne massief houten boomstam salontafel met natuurlijke boomkanten. Fraai voorzien van robuust edelstalen gepolijst onderstel.


De bijzettafel is namelijk als traditionele. Bij Natuurlijktafelen laat je een unieke boomstamtafel op maat maken. Keuze uit diverse houtsoorten , afwerkingen en onderstellen. Naast eettafels, vergadertafels, salontafels , consoles, banken, krukken en lampen van hout uit . Acassia hout en eikenhout. Salontafels in allerlei vormen en uitvoeringen.


Wij maken eettafels, bijzettafels en salontafels , maar ook andere meubel- en interieurelementen van hout. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden en . Hoe maak je een boomstamtafel ? Bekijk de film voor uitleg, of kom langs in het interieur atelier. Een tafel met boomstamblad is altijd uniek vanwege de houtnerven die in elke laag. De versteend hout tafel is toepasbaar als unieke salontafel of bijzettafel.


Ben je op zoek naar een unieke houten boomstamschijf als blad voor je salontafel of. Deze salontafel is gemaakt van oud Aziatisch hardhout. Verder is deze tafel te leveren in verschillende afmetingen.


Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. Mensen die met veel passie en zorg uw houten salontafel exact op de door u. De stoere boomstam salontafel met stalen poten is verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen. De lage tafel met het dikke populieren bla past zowel . We nodigen u van harte uit onze website door te bladeren. Naturel gelakte acaciahouten boomstam salontafel van 115cm met metalen poten.


TV-meubels, salontafels , . VANOUDS maakt boomstam tafels van 1jaar oud Europees notenhout,. Door de verschillende hoogtes . Ons eerste project, een lijn van zes notenhouten tafels, is voortgekomen uit onze . Een robuuste houten boomstamtafel kopen? Dat doet u bij Trendyhout ! Robuuste houten boomstamtafel online kopen.


Een Suar boomstamtafel zorgt voor een . Design boomstam salontafel van Hoentjen Creatie gemaakt van een eikenhout. Dit is een enkele oplage, tafel dient . We verwerken boomstammen tot bruikbare houten planken en balken. Niet alleen massa-productie, maar ook zagen we op maat om zo ook specifieke wensen . Materiaal: Acaciahout Levertijd: Direct Leverbaar Gemonteerd: Ja Garantie: jaar. Strak vormgegeven vierkante massief houten salontafel op podium.


Moderne eiken boomstam tafel met mm sterk massief houten geolied tafelblad en. Interieur Wood biedt u een keur aan houten interieurproducten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts