dinsdag 16 mei 2017

Barkruk groen

Een prachtige massief eiken eetkamertafel met een metaal onderstel. Het typerende onderstel maakt deze tafel een bijzonder object in uw huiskamer. De Eiken boomstamtafel Vlek is gemaakt van hout, afkomstig uit Nieuwkoop.


De industriële wieltjes zorgen voor een stoere look. Deze robuuste salontafel is gemaakt uit een massief eiken boomstam.

Deze worden speciaal voor onze klanten gezaagd in Frankrijk. Welkom op de website van Boomtafelsenzo. Het eiken tafelblad wordt geleverd in elke gewenste maat en wordt geolied.


Eikenhout wordt gewaardeerd om zijn kleur en uitstraling. Boomstamtafel 8cm dik u-poot personen. Toilet meubel boomstam plank eiken.


Onze boomstamtafels worden gemaakt van eikenhout en dat zorgt voor een robuuste en natuurlijke uitstraling. Het is niet voor niets dat dit type tafel de laatste .

Deze tafel van 4m lang en 90cm breed met. Het metaal is gestraald en gepoederlakt. Prachtige glad geschuurd eiken tafelbladen met een boomstamkant, gemaakt van het mooiste eikenhout en volledig massief! Bijvoorbeeld: Staal, beton, graniet, natuursteen, boomstam en RVS.


Eettafel Rough is een zware tafel uitgevoerd in massief eiken. Door de grove zijkanten zijn duidelijk de contouren van . Zo kunt u gaan voor een strakke, industriële tafelpoot. Deze steekt mooi af bij het eiken. Het onderstel van het blad is . Een eiken tafelblad uit stuk zeldzaam en dus duur.


Op zoek naar een unieke boomstam salontafel ? Zie hier onze grote voorraad boomstamschijven van suar en stel je eigen tafel samen. Maak een keuze in het menu om de soorten boomstamtafels te bekijken! Salontafels - Bijzettafels - Eetkamertafels - Eiken Schaaldelen voor andere . Een mooie extra rustieke en robuuste eiken boomstamtafel koopt u voordelig . Een salontafel met een natuurlijke uitstraling.


Met dit massief eiken blad heeft u een ware Eye Catcher in huis gehaald.

Vraag vrijblijvend een offerte aan! Meubelfabriek Westra produceert massief eiken bladen op maat. In het Friese Burgum worden alle eiken bladen gemaakt van zeer goed meubelhout. Kom je eigen eiken tafelblad uitzoeken in Aalsmeer!


Voorraad rechte bladen en. Houten salontafels Robuuste boomstam salontafels Vanaf €24Incl. Gratis levering en montage op locatie van boomstamtafels, zonder aanbetaling!


We maken de tafels met een robuuste boomstam rand of met een . Elke klantwens is anders en elk boomstamblad is anders. Bij Upgradelivin maakt u een keuze wat betreft het unieke boomstam tafelblad die u vervolgens . Vergeten door de lokale boer, helemaal onder het stof en ruw als schuurpapier zagen wij van OOOX er een fantastischblad voor een salontafel in. De versteend hout tafel is toepasbaar als unieke salontafel of bijzettafel.


Nu eiken boomstam bijzettafel. Kleine tafel €1-, grootte tafel € 2-. Nu bij Jellesma ijzer en houtbewerking! Wij gebruiken alleen bomen uit de regio die zijn omgewaaid of met een kapvergunning zijn verwijderd. Design salontafel van Hoentjen Creatie gemaakt van een eiken boomstam salontafel.


Dit is een enkele oplage, tafel dient in . Stella trading osaka salontafel hout sonoma eiken. In diverse maten leverbaar Massief eiken. VANOUDS maakt boomstam tafels van 1jaar oud Europees notenhout,. We laten ons inspireren door de natuurlijke vorm van de boom en als de tafel helemaal is bewerkt. Wil jij je boomstamtafel op maat laten maken?


Wij maken jouw (massief eiken ) boomstamtafel in onze eigen werkplaats. Laat je inspireren door de tafels in onze. Grote eiken boomstamtafel met Leolux stoelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts