maandag 9 januari 2017

Eetkamertafel 250 cm

De mooiste kloostertafels vind je bij ons in de winkel. Door onze eigen import kiezen wij de mooiste modellen tafels uiten en blijven de kolomtafels betaalbaar. Bezoek onze showroom in Veenoor Nieuw-Amsterdam.


Nu een kloostertafel van massief hout en bewerkt in de gewenste kleur wat u wilt. De tafel kost normaal €5euro nu voor €2euro. Wij maken houten/stalen meubels op maat tegen de laagste prijzen.


Het maken van unieke houten/stalen meubels is niet alleen ons vak maar ook onze passie! De twee grote zwarte kolompoten en een oud houten tafelblad op deze afbeelding geven deze tafels een uniek karakter. Klooster salontafel van massief teakhout met een blad van cm. De salontafel is uitsluitend in afmetingen leverbaar.


Löwik Huiscollectie Eetkamertafels: Prachtige kloostertafel met een karaktervolle tafelpoot. SKU: Niet beschikbaar Categorie: Eetkamertafels Tag: eetkamertafel. Beschrijving; Extra informatie; Beoordelingen (0).


Naast steigerhout tuinmeubelen hebben wij ook prachtige steigerhout meubelen voor binnen in uw interieur. Steigerhout is nu eenmaal een hot item in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts