woensdag 30 november 2016

Teak eettafel ovaal

Meubelmakerij The Spirit Of Wood maakt bijzondere tafels van massief hout. Exclusief massief houten tafel iepenhout met hoekbank. Deze pin is ontdekt door Esther Bergman. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Geef je interieur een stoere, industri?

Julia bartafel van Artichok. U bevindt zich hier: Home meubelen binnen en buiten tafels. Deze keuken gemaakt van iepenhout heeft doorlopende fronten met . Iepenhout rivier eettafel.


Hallo, Ik heb een tafel besteld van oud iepenhout. Nu is hij onbewerkt dus ik denk dat ik er iets aan moet doen voordat het eerste bord . Organische tafel van eikenhout. Snijwerk, draaiwerk en houtbewerking.

Altijd gemaakt naar uw wensen en met vakmanschap. Een eettafel met karakter. Deze tafel lijkt lang en slank doordat hij uit twee delen bestaat. Ronde TAFEL van IEPENHOUT en een industrieel onderstel. Essenhout heeft een mooie grove tekening waardoor de tafel een natuurlijke uitstraling heeft.


Binnenkort verwacht: exclusieve tafel in iepenhout. In ovale vorm en voorzien van een dikke. Handgemaakte tafel gemaakt van dik iepenhout met bijpassende iepen tafelpoten. Zem, tafel ontworpen door Jaap van Kemenade en Marlies van Geenen.


Tafel van iepenhout met RVS onderstel. De RVS steunbalk keert terug in het blad. Afwerking met speciale olie voor een zachte glans, vuil- en vochtbestendig. Deze houtsoort is verkrijgbaar in Europa, Verenigde Staten, Canada en Japan. Stevig getekende Europeese.


Omdat ik niet wilde terug vallen op de basisvorm van een tafel als in één blad met vier poten, was het ontwerpen van een vierkante tafel. In hoogte verstelbare tafel.

Het hout is behandeld met. De tafel is in hoogte verstelbaar. Wij maken deze bijzondere tafels voor opdrachtgevers in België, Nederland en. Diverse tafels gemaakt van lokaal eikenhout van de Bolwerkersmolen.


Vergadertafel van iepenhout. Voor onze eigen vergaderruimte ben ik een set van vergadertafels aan het maken van 1x cm. VIERKANTE TAFEL IEPENHOUT. Nadeel hiervan is de trekspanning in de . Ik had nog nooit met deze houtsoort gewerkt. Ik vind het erg mooie en stoere houtsoort.


De gerecyclede iepenhouten tafelblad en de metalen poten geven de Manhattan bridge eettafel zijn industriële uitstraling. Deze kloostertafel, gemaakt van beuken- en iepenhout heeft een afmeting van x 1. Dat moest ook wel, want er moeten . Massieve zuilen van iepenhout , gezaagde iepenhouten planken en meer. Door de combinatie met het metalen onderstel past deze tafel bij zowel een landelijke. Lange smalle tafel van iepenhout. Vorige week is ons iepenhout eindelijk uit de droogkamer gekomen.


Hier vindt u een overzicht van mijn opdrachten tot nu toe. Deze iepenhout eettafel is voorzien van z. Massief iepen boomstamtafel op unieke stalen springplank poot. Geleverd in Roermon deze prachtige iepen tafel. Van bomen tot planken en van tafels tot kasten. De heer des huizes twijnde een pees, iepenhout boog hij, hij puntte de pijlen.


Meubilair, verlichting en woonaccessoires om uw huis mooi in te richten. Moderne Eettafel , Keukentafels, Vintage Meubels, Hergebruikte Meubels, Meubelontwerp, Minimalistische . Uittrekbare tafel van christusdoornhout, rond 14 uitgetrokken 2cm. Tuintafel met robinia bla . Eikenhout blad met stalen kubus onderstel frame. Dit onderstel geeft je de gelegenheid om aan elke plek aan de tafel te zitten.


Met een diameter van 1centimeter kunnen er minstens man plaatsnemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts