woensdag 13 juli 2016

Tafel retro

Vind retro tafel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Te gebruiken als bureau of eettafel. Een paar kleine plekjes op het blad. BlijeSpullen :) Amersfoort uit Amersfoort.

Uitschuifbare vintage eettafel Deens design retro tafel rond. Kekke houten vintage eettafel. Mooie vintage tafels , eettafels, bijzettafels, mimisets: Bestel ze in onze webshop of kom langs in onze winkel in Amsterdam.


Een Amerikaanse hamburger smaakt het beste als je hem eet aan een mooie retro tafel of aan een typische American diner tafel. Retro tafel met bruin formica blad. Geef uw klanten de ultieme . In deze categorie vindt u onze collectie vintage design tafels uit de jaren 5 en 70.

Bijzettafels, nesttafels en . Tafels koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. De leuke tafel heeft een retro look. De ruimte tussen de poten bedraagt . De industriële tafels uit de MySons collectie . Ronde eettafel met witte poten en blad in natuur hout. Afmetingen: diameter 1uitgeschoven 14hoogte cm.


Categorie: Geen categorie . Een vintage tafel is geen synoniem van oubolligheid maar is een synoniem van diversiteit. Zo zijn er vintage stoelen en tafels met een klassiek design die in . Dankzij het elegante ontwerp is hij . De vintage tafel is niet alleen bekend om het mooie design maar ook om zijn duurzaamheid. Een must voor elke interieur liefhebber. Een constructief en esthetisch helder ontwerp.


Elke verbinding en schroef is mee ontworpen en maakt deel uit van het totaal ontwerp.

Lief klein tafeltje uit vervlogen tijden. Deze is geschilderd met krijtverf in de kleur Old Ivory ( ivoor neigend naar vanille) en daarna door geschuurd voor . Salon tafel retro wit formica. De radio heeft verder een AUX ingang voor het aansluiten van een externe . Het tafelblad is uitgevoerd in vintage hout, dit maakt de tafel zeer . Je kunt de tafel dus nog . Deze retro kast, kleerkast, commode en tafel geven je thuis meteen dat funky vintage geval. Tafel te koop, Voeten zijn in chrome afgewerkt degelijk sterk onderstel in metaal. De voeten kunnen gemakkelijk losgevezen worden en is . Wij combineren Møller stoelen rond een Omann tafel.


Bijzonder fraaie teak tafel met ronde poten en afgeschuinde hoeken. Deze metalen retro ventilator past perfect in ieder interieur. Eenvoudig in te stellen De Tristar tafelventilator is eenvoudig in te stellen dankzij de. Krantenbak lectuurbak tijdschriftenbak vintage retro. Niervormige tafels , Panton hanglampen, hoezen in rijke mosterdtinten of een oude secretaris, helpen je om oude tijden te herleven en een retro -atmosfeer te . Door zijn hoogte van 75cm is deze ideaal te combineren met onze . Wij restaureren vakkundig alle meubels . Producten getagd met Tafel.


De volledig massief eiken Fjord design tafel heeft een echte Scandinavische uitstraling, met veel opties in maatvoering en afwerking. Add a little confetti to each day! In het zakje vind je een mix van stoere retro - kleuren.


Prachtige vintage houten tafel met bruin (formica?)blad. Houten planten tafel – retro tafel. Blad aan bovenzijde zitten twee spleten in, maar stoort niet. Goede licht vintage staat. Geen breuken of chips van de tegels.


Deze retro tafel is heel speels door zijn schuine poten aan het uiteinde van het blad en door de zwarte balk in het . Kan als side tabel, leuk voor je urban jungle. Op zoek naar Pick up tafel retro design? Aan de achterkant heeft de tafel een kleine beschadigng: zie foto.


Industrieel Vintage lessenaar ontworpen door Friso Kramer voor Ahrend de Cirkel in de stijl van Prouve. Super leuke tafels voor de horeca maar ook als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts