woensdag 28 oktober 2015

Ronde eettafel met tussenstuk

Een ronde tafel wordt ovaal, van een vierkante tafel maak je met een tussenstuk een rechthoekige tafel en bij een rechthoekig exemplaar blijft het design gelijk, . Van goedkope eet tafels tot topmerk. Zeer degelijke massief houten tafel op ronde poot. H Br 1Br met tussenstuk 1. Donkerbruine ronde tafel met stoelen (rieten zitting). Tussenstuk om van deze tafel een ovalentafel te maken. Deze mooie tafel is door het uitschuifbare blad ook zeer geschikt voor het geven van etentjes.


This Pin was discovered by Lotte Gerding. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. De tafel is tweevoudig verlengbaar d. Bekijk ons assortiment uitschuifbare en inklapbare eettafels, waarmee je je ruimte optimaal kan benutten. Ronde tafel met een tweedelige voet.


Bestel je tafel direct online of kom naar de winkel. Deze uitschuifbare eettafel heeft een doordacht design en op het moment dat je het nodig. Het hoogglans witte tussenstuk zit onder het tafelblad verborgen.


Categorie: Geen categorie Tag: Tafel wit rond. Voorzien van beuken fineer en diameter 1cm. Prachtige verlengbare ronde eettafel. Laat ons je tafelbeschermer op maat knippen! Gebruik de keuzehulp voor een . Dankzij het bijgeleverde tussenstuk kan de tafel eenvoudig verlengd worden.


Omschrijving: Deense ronde tafel van teak die verlengbaar is met twee tussenstukken. Deze tafel is bijna identiek aan de twee andere ronde tafels die we . Eettafel hout verstelbaar. Extra breed naturelbeige tafelzeil met molton rug. Dit pvc tafelzeil bevat een voelbare structuur, waardoor het de uitstraling heeft van een linnen stof.


Kan zowel rond als ovaal (groter) gemaakt worden met behulp van een tussenstuk. Tevens is bij de 280x100cm tuintafel de mogelijkheid om aan beide korte zijde. Bekleding: polyester stof. Nog goed voor een 2de ronde.


Kleur tussenstuk muur Kamer Kleuren, Keukeneetkamer, Lampen, Slaapkamers, Eetkamers, Salons,. Mahoniehouten tafel met los tussenstuk. Tafelzeil met getekende bladeren in groen en violet. Het verschil volgens ons: een ovale tafel is een ronde tafel met een rechthoekig tussenstuk. Een Schuitema meubelen eettafel zoals een Jugendstil ronde eettafel vindt u bij.


Hier vindt u een overzicht: van onze tafels, eettafels en muurtafels beschikbaar in grenen, teak en eik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts