donderdag 30 juli 2015

Set van 2 bijzettafels

Met deze set van bijzettafeltjes kun je de kamer op veel verschillende manieren . De ideale toevoeging voor je woonkamer: een bijzettafel ! Bekijk onze uitgebreide collectie. Set bijzettafels Nilla II ( -delig). Nieuwe bijzettafel dd set van wit of zwartset van bijzettafels met 18mm mdf bladen en poeder.


Prachtig voor een vaas met bloemen, handig voor de lectuur of een. Toevoegen aan wensenlijst. Special Price € 15Regular Price € 179 . Deze pin is ontdekt door Berit Fuss.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. KARWEI bijzettafel Lana metaal zwart set van stuks. Zwart metalen frame met een mango houten blad. Set van stoere bijzettafeltjes Vlojo.


De tafeltjes zijn helemaal volgens de laatste woontrends. Bijzettafel en mand in één, deze set van bijzettafels Odense. Stop er bijvoorbeeld een fluffy plaid in.


Op zoek naar een bijzettafel ? De bijzettafels Jans zwart hebben een retro uitstraling. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Round set van bijzettafels. Wat helemaal de trend van nu is: je kan bijzettafeltjes in verschillende hoogtes combineren en voor een speels effect - of om plaats. Talca set van bijzettafels.


Die schuif je extra makkelijk bij. Wil je meer van dezelfde soort bijzettafel hebben, maar dan in verschillende hoogtes? Dan hebben we voor jou een set van of . Prachtige industriële bijzettafel set , met een robuust stalen frame en een blad gemaakt van mangohout. Deze salontafels kunnen onder elkaar geschoven . Deze set van bijzettafels krijgt een unieke touch door zijn zwaar verouderd spiegeloppervlak.


Door gouden accessoires subtiel toe te voegen in donker interieur komt het extra mooi uit, zoals deze bijzettafeltjes van De EekhoornGoudkleurig me. Ben je op zoek naar een stoere, moderne bijzettafel in je woonkamer? Dan is de Mica bijzettafel misschien wel iets voor jou! Super mooie set van twee ronde bijzettafels metallic met poten. Het blad is gemaakt van acaciahout en het frame van zwart gepoedercoat metaal.


NETO set van bijzettafels in Mangohout 279. Met deze moderne set van tafels haal je de Scandinavische woonsfeer in huis. Combineer deze grijze bijzettafel en salontafel door ze bij elkaar te zetten of . Dit artikel wordt binnen weken bezorgd.


Dutch bone - Saffra bijzettafel set of 2. No automatic alt text available. Gebruik de filter aan de linkerzijde om uw selectie te verfijnen. De ronde vorm en de structuur die in het blad zit maken deze tafel weer anders dan normaal. Trip bijzettafels van het merk Zuiver is een set van kleinere tafels van verschillende hoogtematen die zich uitstekend lenen als salontafel of een bijzettafel voor . Deze bijzettafeltjes vormen het ideale duo. Afmetingen: Doorsnee grootste tafel: 49cm.


Hoogte grootste tafel: 52cm. Feelings bijzettafel set Orado bestaat uit drie ronde taf. By Boo presenteert met de set van drie bijzettafels onder. Salontafel set Cuba - medium.


Rondos ( set van ) bijzettafels aanbieding. Deze duo-pack bijzettafels kunnen in verschillende opstellingen worden gebruikt. Omdat het framewerk van het . Deze leuke set bestaat uit bijzettafels van het merk d-Bodhi. De bladen van de tafels zijn . Maak je tuinset helemaal af met deze bijzettafeltjes van bamboe, met fijne natuurlijke uitstraling. En geef toe, wanneer je je glas of boek op één van deze . Onze uitgebreide collectie bijzettafels is uit voorraad leverbaar en gemakkelijk in elkaar te zetten.


U kunt kiezen voor ronde of vierkante exemplaren, maar ook voor een set bijzettafels of een bijzettafel met een. Het formaat van de grotere bijzettafel is: Breedte: cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts