vrijdag 24 april 2015

Vintage look eettafel

Eettafel Navidad is een klassieke kloostertafel. Door de compacte en fijne afmetingen kunt u deze tafel altijd wel kwijt in uw interieur. De eiken tafel is nog verder . Meubelcollectie Daan wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd van oud gemaakt grenen. Mooie eettafel blank eiken- look.


Deze met de handgemaakte eettafel is in hoogte verstelbaar. De tafel is gemaakt van oud eiken planken waardoor de tafel een prachtig doorleefde look heeft! Vintage design eettafel ontworpen door Louis van Teeffelen voor Wébé eind jaren 50. Een mooie vintage look die weer terug is van weg ge… € 14 . Tafelblad : Grof geschuurd en mat gelakt mango hout in vintage look.


De schuine poten geven de tafel een unieke look en creëren een ruimtelijk effect. Taffe is geïnspireerd door industriele werktuigen en oude vintage fabrieksmachines,. Wat een zeer mooi effect geeft aan de oude tafel look. Noortje eettafel bank lederlook vintage cognac is een mooie bank die ook fraai te combineren is met Noortje stoelen om zo een leuke eethoek te creëren! En voor de ultieme vintage look combineer je ook nog verschillende stoelen rond je eettafel.


De Machinekamer heeft een unieke collectie vintage en nieuwe design meubels. Rikke Tafel Uitschuifbaar Eiken met Fenix blad. Zelf ontwerpen we nieuwe meubels geïnspireerd op oude ontwerpen, met een frisse eigentijdse look. Voor een bijpassende vintage kleutertafel of knutseltafel en bijpassende.


De Step kruk is een industriële vintage stijl kruk met een stoer design. De kruk is van zwart metaal en heeft een vintage - look afwerking. Alle onderdelen zijn voorgezaagd . If you are looking for Hans Wegner chairs or a Børge Mogensen sofa, please let us know. Wij combineren Møller stoelen rond een Omann tafel. Even goed kunt u echter een vintage tafel terugvinden met een moderne look of een echt design stuk dat overal kan staan.


Boven alles staan de termen vintage. Dit moderne object is geschikt voor vrijwel elk interieur! De eettafel heeft een ron massief (mm dik) houten tafelblad met een new vintage look. De kruispoot in het midden zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk . Iedere woonstijl vraagt een andere look , gaat u voor een robuuste tafel , . Zowel uw geheel op maat handgemaakte stoere eettafel of uw direct uit voorraad leverbare robuuste eettafel hebben een zeer korte levertijd. Houd je van een vintagelook ? Vintage is hot en iedereen wil wel een retro item in zijn of haar interieur.


Duverger Scandinavian style - Sofa - 3-zit- met kussens - polyester. Zo leuk, al die verschillende stoelen aan tafel ! Een bekend ontwerp krijgt een moderne look door gebruik van nieuwe vormen en kleuren. Wat ooit startte met een enkele dressoir met een vintage look , werd al snel een volledige collectie en dit betekende de start van Furnified. Neem bijvoorbeeld een lange eettafel en combineer deze met een aantal . Deze eetkamertafel met vintage look is vervaardigd uit massief mangohout. Vintage tafelpoot Revue wordt met de hand gemaakt uit onderhoudsarm aluminium.


Revue zwart - aluminium - handgemaakt - used look. Or are you looking to buy a vintage Togo or other sofa that we can buy for you. Originele Mim tafelpoot met rechthoekig tafelblad bespoten met metaalpoeder.


Industrie Look tafel , onderstel zwart gietijzer. Het tafelblad is van oud grenen. Dankzij deze afwerking krijgt de tafel een gave vintage - look. Aangezien deze ronde eettafel een . Eetkamertafel Dundee is verder uitgevoerd in een stalen frame. Prachtige tafel snow white, met industrieel karakter.


Afmetingen, 2× 1× cm. Is de vintage look ook zo geliefd bij jou en zoek je een prachtige vintage bank? Mix en match onze banken bijvoorbeeld met een industriële tafel en creëer zo . Retro Barkruk BS-Een basic barkruk waarmee u het interieur in een handomdraai een retro uitstraling.


Comfortabele retro fauteuil voor een retro look in de woonkamer. Retro Tafel TO-Unieke rechthoekige tafel met Bel Air uitstraling. Al tijden was ik benieuwd naar de Greywash van Action! Ik probeerde hem uit en legde het vast op.


Een selectie producten ontworpen in scandinavische vintage stijl, met name uit de. Of ga je voor een moderne interpretatie van de klassieke Chesterfield look ? Bekijk alle retro en vintage ontwerpen hier en selecteer de kleuren en materialen. Heb je al een stoere, houten tafel of de vintage look leren stoel combineer de complete .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts