vrijdag 13 maart 2015

Bijzettafel als salontafel

Al vele tientallen jaren fungeert de salontafel als hét centrale meubel in de woonkamer. De laatste tijd zie je steeds vaker kleine bijzettafels in de zithoek. De grote, vaak lompe, salontafels worden steeds vaker vervangen voor een . Ze kunnen op verschillende manieren gebruikt worden: als salontafel , als bijzettafeltje naast de sofa, als onderstel voor een mooie plant of kunstwerk,. Te gebruiken als bijzettafel maar ook als kruk. Ook kunt u ervoor kiezen om de bijzet- of salontafel in te zetten als eyecatcher.


Ook ziet u dat mensen een poef of hocker als salontafel of bijzettafel gebruiken. Bijzettafel vierkant (set van 3). Natuurlijk kun je ook heel goed een salontafel met een.


Ook zo gek op bijzettafels als salontafel ? Onder andere van gerenommeerde designmerken als Kartell en Hay. Salontafels en bijzettafels. JYSK heeft een ruim assortiment salontafels en bijzettafeltjes in diverse. Veel salontafels doen ook dienst als bijzettafeltjes.


Een vintage rotan olifant als bijzettafel gestyled met planten door Oh Marie! Op zoek naar een bijzettafel of salontafel , als decoratie of om iets op te bergen? Bij Vandermeeren vind je tafeltjes in alle kleuren, materialen en stijlen. Riverdale tafels en bijzettafels in verschillende varianten.


Zo kun je bijvoorbeeld tafels van verschillende hoogtes en materialen combineren als salontafel. Deze pin is ontdekt door Woonathome. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Zet hem bij je fauteuil voor je kop thee of als extra tafel naast de bank.


Tip: combineer de bijzettafel met een eet- of salontafel in dezelfde stijl om een mooi . Vele aanbiedingen bij bol. Zo kan een bijzettafeltje ook prima volstaan als nachtkastje. Of een bijzettafel of ander leuk klein tafeltje?


Ronde of kleine salontafel kopen? Als je lekker op de bank zit heb je geen zin om voor iedere kop thee of handje. Net als honderden anderen slagen voor bijzettafels in één van onze winkels? Kies voor een tafel die past bij de stijl van . Sfeervolle houten, design en ronde bijzettafeltjes vind je bij KARWEI. Zo kun je een bijzettafel bijvoorbeeld ook als salontafel dienst laten doen.


Dan is het erg leuk om meerdere bijzettafeltjes naast elkaar te. De bijzettafel is onmisbaar in het interieur. Je creëert er een leuk en functioneel hoekje mee of gebruikt een leuke set als salontafel. Een bijzettafel is niet alleen leuk met planten.


Ze kunnen ook dienen als nachtkastje of salontafel : Topformdealer in de regio de regio Leerdam, . Het prachtig vormgegeven model is in een kleursamenstelling . En kunt u geen geschikte salontafel voor uw woonkamer vinden? Wat dacht u van een bijzettafel (of meerdere) als eyecatcher in de zithoek? Vaak worden meerdere bijzettafels dan ook als neergezet in plaats van een salontafel.


Wees daarom ook niet bang om een bijzettafeltje of een salontafel in een opvallende kleur of. Kies als salontafel een combinatie van meerdere kleine bijzettafels. Marmeren salontafel set Nena, 2- delig.


Specs: Een mooie tafel van glas (helder) en metaal. De tafel kan gebruikt worden als bijzettafel of salontafel. Kleine tafel te gebruiken als salontafel of bijzettafel - in goeie staat.


Omschrijving Mooie vintage glazen salontafel of bijzettafel Glas in perfecte staat, nergens . Zo gebruik je een bijzettafel als salontafel voor het plaatsen van drankjes en hapjes wanneer je . Gezellig rondom een praktische salontafel. We hebben een ruime collectie. Onze nieuwe tijdloze salontafel voor binnen en buiten. Deze rvs matzwarte salontafel is van Nederlands fabrikaat. BYS by BRYCK bijzettafel.


Snel en gratis thuis bezorgd. Groot aanbod voordelige salontafels. Een stevige tafel is bijvoorbeeld erg handig als je kleine kinderen hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts