woensdag 18 februari 2015

Salontafel 140

Voor iedereen een voordeel. Hay Tray salontafel coffee 60xva. Montis Flint salontafel 140xovaal va. Salontafel Yorkshire heeft een afmeting van 40x140xcm.


Het tafelblad is gemaakt van eikenhout dat is een mooie visgraat is gelegd. De Herringbone collectie van het meubelmerk Richmond Interiors is nu verkrijgbaar bij Vinqz. Deze salontafel is gemaakt van oud eiken en heeft een metalen . De Salon- en bijzettafels in de John serie van Spinder Design hebben een Blacksmith stalen onderstel inclusief de karakteristieke lasnaden en andere . Door de afwerking van het hout is ieder item uniek. Het woonprogramma Olaf Oak van het meubelmerk Furn4All is een moderne collectie met een strakke uitstraling. De Aliana salontafel heeft een strakke moderne vormgeving en is rechthoekig van vorm, deze salontafel is . De Ultima salontafel in massief eiken afgewerkt in de kleur pole grey met metalen onderstel in de kleur nr.


Bestel direct online of kom langs in onze showroom. Deze bijzettafel van seasons outdoor is erg handig. U kunt hem zowel binnen als buiten plaatsen.


Daarbij heeft de tafel een landelijke uitstraling waardoor. Laagste prijsgarantie Navarra salontafel - 140xbij. In een praktische maatvoering van . Uitgevoerd met bovenblad in massief grenenhout in de kleur pine antique grey, met metalen poot 12xcm.


Eleonora Countertafel Massief met metalen poot. Deze zware industriële countertafel wordt volledig gemaakt van massief . Bassano is een stijlvol woonprogramma gemaakt van bijna geheel massief acacia hout in de kleur Rough Warm Grey. Deze Spinder Design salontafel is een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer.


Het heeft een mooie warme en . De Noba Oak collectie is een prachtige doorontwikkeling op de bestaande Noba serie. De bestaande stoere vormgeving is behouden. Wat deze serie exclusief . We verkopen salontafels van eikenhout en teakhout in verschillende uitvoeringen zoals. Industriële salontafel Santoro 140xincl. De Diva is een stoere, maar toch elegante salontafel van Spinder Design.


De salontafel is voorzien van laden met soft-close. Combineer deze salontafel met het . De ovale salontafel Ramsey is een stoere en industriële tafel die jouw woonkamer een trendy uitstraling geeft. Met authentiek bronzen beslag.


De tafel is gemaakt van Iepenhout. Onze klantenservice is tot 17: elke werkdag bereikbaar. Deze midden bruin steenschotten tafel is in ieder interieur te combineren. Prachtig afgewerkt massief eiken salontafel met hieronder een metalen onderstel.


Het onderstel loopt door onder het tafelblad. Dit zorgt voor een prachtige . Beleef het nieuwe wonen bij dé woonwinkel in regio Roermond. U vindt bij ons concepten als IN.


HOUSE, XOOON, DroomDomein en Auping. Stoer programma in Antraciet met Eiken afwerking. New Orléans salontafeltafel. Hand gekwast hout met houten bovenblad.


Klik op de afbeelding om de fotogalerij te openen. Dit tafelblad is perfect voor het opknappen van je eettafel, salontafel , enz. Met een eenvoudig maar klassiek ontwerp, zal . Volledig eiken in antraciet kleurige beits mat gelakt. Wij staan voor kwaliteit, service en snelle levering.


Merk, De Bommel Collecties. Afmetingen, H45xB80xL1cm. Glazen salontafels , houten salontafels , salontafels in unieke vormen of juist.


Deze moderne tafel is uitgevoerd in noten of eiken hout in diverse kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts